Σάββατο, Φεβρουαρίου 23, 2019

#PowerOfLovegr spoiler: Αυτοί οι παίκτες αποχωρούν στο Gala-Video



Αποτέλεσμα εικόνας για Power Of Love

Αύριο Κυριακή 24/2 έχουμε το Gala του Power Of Love. Στο αυριανό Gala ενδιαφέρον έχει η απίστευτη αποκάλυψη της Μαρίας Μπακοδήμου για την απειλή που δέχτηκε παίκτρια από συμπαίκτη της μέσα στο παιχνίδι……


Η Μαρία Μπακοδήμου θα ρωτήσει την Άννα ποιος παίκτης της είπε ότι » θα την καταστρέψει» με την παίκτρια να «καρφώνει» αμέσως τον Βασίλη μπροστά στα έκπληκτα μάτια των υπολοίπων παικτών.

Η δικαιολογία του Βασίλη είναι ότι η Αννα μετέφερε στους φαν της ένα ψεύτικο σκηνικό που έγινε σε δείπνο για να το γράψουν και να του κάνουν κακό.


Στο στρατόπεδο Λένιας-Φίλιππου τα πράγματα δεν είναι καθόλου ήρεμα και αυτό θα φανεί και στο Gala όπου η Λένια για μια ακόμα φορά θα προσπαθήσει να μπερδέψει τα πράγματα και να δημιουργήσει θέμα με τον Φίλλιπο, αυτή την φορά όμως εμπλέκοντας και την Άννα…..άφησε τον Παύλο έπιασε την Άννατώρα……

Ποιοι παίκτες ήταν οι αγαπημένοι για αυτή την εβδομάδα

Η Μαργαρίτα Νέρτζη ήταν η πιο αγαπητή παίκτρια από την ομάδα των κοριτσιών, ενώ ο Παύλος Παπαδόπουλος ψηφίστηκε ως πιο αγαπητός παίκτης για τα αγόρια του Power of Love.

Στο Gala της Κυριακής 24/2 θα έχουμε δύο αποχωρήσεις όπως ήδη σας έχουμε αναφέρει σε προηγούμενο άρθρο. Η μία θα είναι λόγω ψήφων που θα δεχτεί από τους παίκτες και η δεύτερη αποχώρηση λόγω της αρνητικής ψήφου του κοινού.
Οι παίκτες που θα αποχωρήσουν είναι ο Φίλιππος και ο Αντώνης!
Δείτε το trailer της Κυριακής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου