Δευτέρα, Οκτωβρίου 17, 2011

Μετ' εμποδίων η συζήτηση για τα ασφαλιστικά μέτρα - Χωρίς δικηγόρους στην Ευελπίδων η ΠΟΕ ΟΤΑ

- Αυτή την ώρα στην Ευελπίδων οι δυο πλευρές για την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων του δήμου Αθηναίων
- Ψάχνουν... ποιος θα εκδικάσει την υπόθεση - Η δικαστής που είχε οριστεί, ζήτησε εξαίρεση...

- "Πιστεύω πως δε θα εκδικαστεί σήμερα η υπόθεση" δήλωσε στο NewsIt ο Θέμης Μπαλασόπουλος
- "Το μόνο που απομένει είναι ο στρατός. Αλλά εγώ δε μπορώ να κηρύξω επιστράτευση" είπε ο δήμαρχος Αθηναίων
- Δε μαζεύουμε τίποτα λέει η ΠΟΕ ΟΤΑ, ούτε έξω από σχολεία και νοσοκομεία

Δικαστικό θρίλερ ή θέατρο του παραλόγου; Με τα σκουπίδια... βουνό έξω από σχολεία και νοσοκομεία, τους δρόμους σε κακό χάλι και τη δημόσια υγεία να απειλείται, δήμος Αθηναίων και ΠΟΕ ΟΤΑ διασταυρώνουν σήμερα τα ξίφη τους στα δικαστήρια της Ευελπίδων.

Προσπαθούν τουλάχιστον, γιατί από τις 08:45 το πρωί που ήταν προγραμματισμένη η συζήτηση για την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που έχει καταθέσει ο δήμος Αθηναίων, όλο εμπόδια εμφανίζονται και όλα δείχνουν ότι απόφαση δύσκολα θα βγει σήμερα!

Η δικαστής που είχε οριστεί για την υπόθεση ζήτησε εξαίρεση. Η συζήτηση βρίσκεται σε εξέλιξη κι αν το αίτημά της γίνει δεκτό, θα οριστεί άλλος δικαστής. Ειδάλλως, θα πρέπει να δικάσει η ίδια.

Το πως θα δικάσει βέβαια είναι άλλο θέμα. Γιατί η ΠΟΕ ΟΤΑ έχει πάει στο δικαστήριο χωρίς συνηγόρους, αφού η αποχή των δικηγόρων συνεχίζεται και σήμερα, ενώ ο δικηγορικός σύλλογος δεν έδωσε άδεια στα μέλη του να πάνε στο δικαστήριο!

«Εμείς πιστεύουμε ότι σήμερα δε θα προλάβει να εκδικαστεί η υπόθεσή μας. Ούτως ή άλλως, θα συνεχίσουμε τις απεργιακές μας κινητοποιήσεις. Ακόμη κι αν κηρυχθεί παράνομη και καταχρηστική, μας καλύπτει η απεργία που έχει κηρύξει η ΑΔΕΔΥ», είπε στο NewsIt ο πρόεδρος της ΠΟΕ ΟΤΑ, Θέμης Μπαλασόπουλος!

newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου