Πέμπτη, Νοεμβρίου 24, 2011

TI ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΓΜΑΤAΡΧΗ ΤΗΣ ΕΡΤ;


Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ
ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΕ ΕΡΤ ΚΑΙ ΑΠΕ

Εξακολουθεί να παραμένει στην θέση του ο Λάμπης Ταγματάρχης της ΕΡΤ την στιγμή κατά την οποία στην ελληνική τηλεόραση γίνονται τέρατα και σημεία.
 
Ενώ γίνεται ένας ελαφρύς χαμός  ο Ταγματάρχης κατ ουσία έχει εκχωρήσει στον πρόεδρο της ΠΟΣΠΕΡΤ που εκτός των άλλων έχει κατηγορηθεί για κατάχρηση, την ...παραδιοίκηση της ΕΡΤ. Ο πρόεδρος της ΠΟΣΠΕΡΤ εντείνει ακόμη περισσότερο τα αδιέξοδα της κρατικής τηλεόρασης καθώς με τις ενέργειές του έχουν παραλύσει τα πάντα.  Διοικητικά συμβούλια καταλαμβάνονται από συνδικαλιστές και γενικότερα δεν λειτουργεί τίποτα, ενώ η δημόσια τηλεόραση φθίνει...

Τα γεγονότα αυτά σε συνδυασμό πως ουσιαστικά σε μια κρίσιμη περίοδο για τον τόπο κι ενώ έχει αλλάξει η κυβέρνηση που τοποθέτησε στα κρατικά μέσα ενημέρωσης τις διοικήσεις, οδηγεί την Νέα Δημοκρατία στο να ζητήσει εντός των επόμενων ημερών, την αλλαγή των  επικεφαλείς  σε ΕΡΤ και ΑΠΕ.

Για την ΕΡΤ εξέφρασε τις απόψεις του χθες σε εκπροσώπους των εργαζομένων της κρατικής τηλεόρασης και του ΑΠΕ και ο Αλέξης Τσίπρας.

 «Η κυβέρνηση έχει αποφασίσει να μετατρέψει την ΕΡΤ σε μια νέου τύπου ΥΕΝΕΔ» εκτίμησε μεταξύ άλλων  ο Αλέξης Τσίπρας  «Ο κ. Βενιζέλος, ο υπουργός των Οικονομικών αποφάσισε να βάλει χέρι στο πλεονασματικό ταμείο της ΕΡΤ, που είναι πλεονασματικό εξαιτίας της εισφοράς όλων των πολιτών από το ανταποδοτικό τέλος»  πρόσθεσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου