Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 26, 2012

Από 1η Οκτωβρίου οι αιτήσεις για το εποχικό επίδομα

Από 1η Οκτωβρίου οι αιτήσεις για το εποχικό επίδομαΑρχής γενομένης από 1η Οκτωβρίου, ξεκινάει η υποβολή αιτήσεων από τους δικαιούχους στον ΟΑΕΔ, για το ειδικό εποχικό βοήθημα. Η διαδικασία θα διαρκέσει έως τις 30 Νοεμβρίου του 2012.


Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να υποβάλουν τις αιτήσεις είτε στα Κέντρα Προώθησης Απασχόλησης και τις Τοπικές Υπηρεσίες του ΟΑΕΔ, είτε ηλεκτρονικά. Επίσης για τον ίδιο σκοπό θα εξυπηρετούν τους ενδιαφερόμενους και τα ΚΕΠ.

Αυτοί που δικαιούνται το επίδομα είναι εργαζόμενοι των παρακάτω κατηγοριών: Οικοδόμοι, λατόμοι, ασβεστοποιοί, πλινθοποιοί, αγγειοπλάστες, δασεργάτες, ρητινοσυλλέκτες, καπνεργάτες, μουσικοί μέλη των οικείων επαγγελματικών σωματείων, υποδηματεργάτες, μισθωτοί ναυπηγοεπισκευαστικής ζώνης, χειριστές εκσκαπτικών- ανυψωτικών -οδοποιητικών -γεωτρητικών μηχανημάτων, ηθοποιοί, τεχνικοί κινηματογράφου και τηλεόρασης, χειριστές και βοηθοί χειριστών κινηματογράφου, ελεγκτές κινηματογράφου και θεάτρου, ταμίες κινηματογράφου και θεάτρου, μισθωτοί τουριστικού και επισιτιστικού κλάδου και σμυριδεργάτες.

24h NewsRoom

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου