Πέμπτη, Αυγούστου 21, 2014

Δύο 19χρονοι οι δράστες του στυγερού εγκλήματος της Μάνης



ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΑΝΑΒΟΛΙΚΑ ΤΟ ΜΑΦΙΟΖΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ

Δύο 19χρονοι βρίσκονται στα χέρια της αστυνομίας θεωρούμενοι ως οι κύριοι ύποπτοι για τη μαφιόζικη δολοφονία των δύο νεαρών στη δυτική Μάνη. Ο ένας εκ των δύο προσήχθη χθες ως ύποπτος από την Αστυνομία και στη συνέχεια φέρεται να ομολόγησε την πράξη του, ενώ ο δεύτερος παραδόθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες.


Ο δεύτερος φερόμενος ως δράστης της στυγερής δολοφονίας των δύο αντρών στη Μάνη, πέρασε την πόρτα της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Μεσσηνίας συνοδεία του συνηγόρου του.

Οι δυο νεαροί αναμένεται να παρουσιαστούν σήμερα στον εισαγγελέα για να τους απαγγελθούν κατηγορίες.

Τα κίνητρα της δολοφονίας, σύμφωνα με τα όσα φέρεται να έχει ομολογήσει ο 19χρονος που συνελήφθη χθες, είναι οικονομικά και σχετίζονται με αναβολικά που είχαν υποσχεθεί ότι θα τους έδιναν τα θύματα, αλλά ποτέ δεν τους τα παρέδωσαν.

Σημειώνεται ότι, για τη συγκεκριμένη υπόθεση έχουν γίνει πάρα πολλές προσαγωγές και η προανάκριση για την υπόθεση βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Τα θύματα ήταν οι δύο νεαροί φίλοι, ο 26χρονος Κωνσταντίνος Σγουρός από την Καλαμάτα και ο 26χρονος Γιάννης Κομμάτης από τη Σάμο, που χθες το πρωί ανασύρθηκαν νεκροί, πυροβολημένοι με σφαίρες κυνηγετικού όπλου από φαράγγι σε δύσβατη περιοχή στον Κάμπο Αβίας του Δήμου Δυτικής Μάνης.




Ο δράστης φέρεται, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, να πυροβόλησε τα θύματα με κυνηγετική καραμπίνα που ανήκε στην μητέρα του.



Στη συνέχεια, με τη βοήθεια φίλου που αναζητείται, μετέφερε με φορτηγάκι τα άψυχα κορμιά και τα πέταξαν σε φαράγγι στην αγροτική περιοχή Λίμνα της δυτικής Μάνης, όπου οι ντόπιοι πετούν νεκρά ζώα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κίνητρο της διπλής δολοφονίας ήταν η διακίνηση αναβολικών ουσιών.

Ο 19χρονος δράστης του φονικού γυμναζόταν στο γυμναστήριο που διατηρούσε ένα από τα θύματά του στην πόλη της Καλαμάτας.

Επίσης, το απόγευμα της Τετάρτης βρέθηκε και η μοτοσυκλέτα που επέβαιναν τα δύο θύματα, σε θαμνώδη περιοχή, στο δρόμο προς την Καλαμάτα.

Την προανάκριση για την εξιχνίαση της διπλής δολοφονίας διενεργεί η Ασφάλεια Καλαμάτας σε συνεργασία με κλιμάκιο της Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής.

Πιθανότατα σήμερα θα ανακοινωθούν λεπτομέρειες για την υπόθεση από την αστυνομία.
ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου