Σάββατο, Δεκεμβρίου 20, 2014

Μπλέκουν τον Κωστα Καραμανλη σε σενάρια, αυτοι που έκαναν το πολίτευμα σαν τα μούτρα τους…


Βγαίνει λοιπόν σήμερα το Εθνος του κυρίου Μπόμπολα για να μας πείσει ότι έχει «εσωτερική πληροφόρηση» για το τι πιστεύει ο Κώστας Καραμανλής. Το γεγονός θα φάνταζε κωμικό εάν η πατρίδα μας δεν μάτωνε απο την πτώση Καραμανλή και έπειτα.
Καποιοι θέλουν τον κοσμο «χρυσόψαρο» για να τον ταΐζουν ανενόχλητοι με ενημέρωση Α λα καρτ, ανάλογα με τα συμφεροντα τους.
Η αληθεια ειναι βεβαίως οτι η τελευταία εφημεριδα που θα είχε πρόσβαση στον Κ. Καραμανλη, ειναι το Εθνος. Αντιθετα, βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμη με το Μαξίμου, που φαίνεται πως ψάχνει αποδιοπομπαίους τράγους για την επόμενη μέρα. Οπως ακριβως έκαναν το 2010 και για το έγκλημα του μνημονιου, ρίχνοντας τα ολα στον Καραμανλη.
Το πονηρό σημείο; Οτι ο Κωστας Καραμανλης ειναι όντως υπερ των «καθαρών λύσεων», με πρώτη την αναθεώρηση του Συντάγματος. Μια αναθεωρηση που οι νταβατζηδες θα κάνουν τα παντα για να μην περάσει, με οποιαδήποτε κυβερνηση. Περιέχει βλέπετε τον «Βασικό Μέτοχο», γεγονός που έχουν αποκρύψει οι πάντες. Ειναι το λεπτό σημείο που θα κρίνει και το ποιον της επόμενης κυβερνησης.


Posted by olympiada

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου