Κυριακή, Νοεμβρίου 29, 2015

Η ΝΔ στα χέρια αυτών που την μισούσαν…


 Η θλιβερή κατάντια του κόμματος που υποτίθεται πρέσβευε τον ρεαλισμό και την αστική οικονομία, ξεδιπλώθηκε σήμερα σε όλο της το μεγαλείο.
Οι «υποσημειώσεις» που οι νεομπολσεβίκοι ινστρούχτορες υπαγόρευσαν στον Πλακιωτάκη θα ενθουσίαζαν ακόμα και τον γερμανόδουλο Λένιν, όταν έριχνε την Ρωσία στην κόλαση του διχασμού ...
και την οδηγούσε στην καταστροφή προς όφελος όσων την επιβουλεύοντο.
Είναι αδιανόητο το κόμμα που έπρεπε να είχε νωπή την μνήμη του εθνικού σαμποτάζ του 2009 που γκρέμισε τον Καραμανλή και υποδούλωσε την Ελλάδα, να λειτουργεί με όρους εθνικής μειοδοσίας του ΓΑΠ και ακόμα χειρότερους. Τότε βλέπετε κάποιοι, είχαν ακόμα το άλλοθι της άγνοιας.
Δεν πρέπει όμως αυτή η κατάντια να προξενεί εντύπωση. Άλλωστε το κόμμα είναι στα χέρια αυτών που το μίσησαν, το πολέμησαν. Αυτών που ακόμα και ως κυβέρνηση λειτούργησαν ως συνιστώσα του ΠΑΣΟΚ, μην βρίσκοντας ούτε έναν λόγο υπεράσπισης του Κώστα Καραμανλη που δικαιώθηκε από την ιστορία.
Πολιτικός γενιτσαρισμός ειδικά αν θυμηθούμε ότι το 2009 ο Καραμανλής ζητούσε συναίνεση και εθνική γραμμή για έξοδο από την κρίση αλλά τότε η δολιοφθορά της αντιπολίτευσης που δυσφημούσε την χώρα μεταμορφώθηκε σε μόνιμη αντεθνική γραμμή όσων λυμαίνονται σήμερα την αστική παράταξη. Αυτών που καλούσαν τον κόσμο να σηκώσει τα λεφτά του από τις τράπεζες (ούτε το ΚΚΕ δεν έκανε τέτοια αθλιότητα) ή φτάνουν στο σημείο να ουρλιάζουν ότι «η Ελλάδα φταίει για τα τρομοκρατικά χτυπήματα στο Παρίσι», κάνοντας ακόμα και τους γκρίζους λύκους να μοιάζουν Ελληνιστές.
Ίσως οι εθνικές εκλογές να είναι η μεγαλύτερη τιμωρία τους. Και λύτρωση για την παράταξη αυτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου