Παρασκευή, Νοεμβρίου 20, 2015

Εφαρμογή βρίσκει την απόχρωση του μανό και του κραγιόν που θέλετε [εικόνες & βίντεο]


Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ. Λέγεται ShadeScout και είναι ακριβώς αυτό. Ανάμεσα...
σε περίπου 40 μάρκες βρίσκει αμέσως την απόχρωση του προϊόντος μακιγιάζ που ψάχνετε...



Λειτουργεί απλά και αφορά όλα τα καλλυντικά. Σας αρέσει το κραγιόν που είδατε να φοράει το μοντέλο στο περιοδικό αλλά δεν ξέρετε τη μάρκα; Θέλετε ένα βερνίκι νυχιών στην απόχρωση του αγαπημένου σας μακαρόν; Ή του αγαπημένου σας λουλουδιού; Ακολουθήστε τα βήματα:

1. Εμπνευστείτε! Λουλούδια, κάπκεϊκς, ρούχα, περιορικά, sites - αυτές είναι οι πιο δημοφιλείς πηγές έμπνευσης χρωμάτων. Διαλέξτε ό,τι θέλετε.

2. Φωτογραφίστε το χρώμα που σας αρέσει χρησιμοποιώντας συσκευή iOS ή Android. Η εφαρμογή λειτουργεί σε iphone, ipad και ipod.

3. Βρείτε γρήγορα όλα τα προϊόντα, από σκιές ματιών, ρουζ, κραγιόν, βερνίκια. Στη στιγμή!



4. Δοκιμάστε τα όλα. Με την επιλογή Try-On βλέπετε πως φαίνονται οι αποχρώσεις που διαλέξατε πάνω σας, σαν να κοιτάζετε σε καθρέφτη. (δείτε παρακάτω το βίντεο)

5. Δημιουργήστε το look σας. Κάντε ολοκληρωμένους συνδυασμούς με αποχρώσεις προϊόντων από διαφορετικές κατηγορίες. Επιλέξτε το full-screen για να δείτε καλύτερα το look που δημιουργήσατε πάνω σας.

6. Επιλέξτε. Αποθηκεύστε τις αγαπημένες σας χρωματικές παλέτες και λίστες με προϊόντα ή ακόμα και τις μάρκες που προτιμάτε.



7. Κοινοποιήστε τις επιλογές σας. Αν θέλετε τη γνώμη των φίλων ή της μαμάς σας, κοινοποιήστε το look που δημιουργήσατε στο Instagram, στο Twitter ή στο Facebook για να το δουν αμέσως.

8. Αγοράστε αυτά που διαλέξατε. Αν λόγω capital controls δεν μπορείτε να το κάνετε ηλεκτρονικά, απευθυνθείτε στα ελληνικά καταστήματα καλλυντικών. Ούτως ή άλλως έχετε πλέον όλα τα στοιχεία του προϊόντος που θέλετε. Πάντα υπάρχει τρόπος!

Δείτε στο βίντεο πως θα βλέπετε το look σας στον καθρέφτη του κινητού ή του iPad


Το εικονίδιο της εφαρμογής ScadeScout για να την εντοπίσετε στο App Store



Πηγή: iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου