Τρίτη, Μαΐου 31, 2016

ΠΑΛΙ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΘΑΛΑΣΣΑ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ... ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟ ΟΜΩΣ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΦΩΝΑΖΟΥΝ


Αδιάβαστος πάλι ο Κυριάκος. Έβαλε την Νέα Δημοκρατία να ξεσηκώσει τον κόσμο για τις offshore του Σύριζα, αλλά....προφανώς του ...διέφυγε να διευκρινίσει, ότι η διάταξη που τις νομιμοποιεί, ήταν προαπαιτούμενο και φτιάχθηκε από την ..Τρόικα.
Του το υπενθύμισε όμως ο Νικήτας Κακλαμάνης και δεν ...μάσησε .
Διευκρίνισε μάλιστα, ότι είχε γίνει ...συζήτηση στην επιτροπή πόθεν έσχες, που μετείχε και η Νέα Δημοκρατία, άρα ο Κυριάκος, γιατί δεν...διαμαρτυρήθηκε τότε; Ήταν γνωστό λοιπόν το θέμα.
Καλό θα ήταν πάντως, να θυμηθούμε ότι offshore, δεν απαγορευόταν να έχει ο όποιος πολίτης ....Στην περίπτωση όμως των πολιτικών. για λόγους που είναι πασιφανείς .....και συγκρούονται με την πολιτική ηθική και την εκπροσώπηση του ίδιου του λαού στο κοινοβούλιο, πάντα το θέμα ήταν ακανθώδες. Και σε αυτήν την περίπτωση η κυβέρνηση όσο κι αν ήταν προαπαιτούμενο θα έπρεπε να αντιδράσει,  πράγμα που δεν έκανε.
Τώρα επί της ουσίας, το να αντιδρά η Νέα Δημοκρατία -σημερινή Νέα Δημοκρατία..- στις offshore είναι ολίγον περίεργον...Ειδικά όταν στάθηκε δίπλα σε λαμόγια με offshore και κονδύλια από το πουθενά...


Όσο για τον θόρυβο που δημιούργησε η είδηση είναι δικαιολογημένος. Ωστόσο αν ψάξουμε λίγο για το ποιοι φωνάζουν θα βάλουμε τα γέλια...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου