Πέμπτη, Μαΐου 26, 2016

Πόσο κομπλεξικός και διχαστικός είναι ο Μητσοτάκης;

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, απείχε επιδεικτικά από την παρουσίαση του βιβλίου του Ευριπίδη Στυλιανίδη για τη Θράκη. Προφασίστηκε τα εγκαίνια της τοπικής της ΝΔ της άνω Ραχούλας!!Και δεν πήγε γιατί ήταν μία «Καραμανλική» σύναξη όπου ήταν ο Παυλόπουλος (ο Μητσοτάκης δεν τον ψήφισε για Πρόεδρο της Δημοκρατίας), ήταν ο Καραμανλής (ο Μητσοτάκης φθονεί και συνεργάζεται ....μόνο με όσους τρέφουν τον ίδιο μένος), ήταν μέλη της κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης απ όλα τα κόμματα.

Το μήνυμα που ήθελε να στείλει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην ευρύτερη Κεντροδεξιά ήταν ότι δεν του καίγεται καρφί για τη ΝΔ του Κωνσταντίνου Καραμανλή, για το αντικείμενο του βιβλίου που ήταν η Θράκη… και για πολλά άλλα.
Τον ενδιαφέρει μόνο να φτιάξει το δικό του κλειστό κλαμπ, με δοξασμένα στελέχη από τις τοξικές δεξαμενές Σημίτη, Μάνου, Θεοδωράκη.

Με αυτή την απουσία έστειλε όμως και το άλλο μήνυμα: Πως είναι διχαστικός και κομπλεξικός. Διχαστικός γιατί δεν θέλει το όλο της ΝΔ αλλά ένα κομμάτι δικό του, αποστειρωμένο και απόλυτα ελεγχόμενο. Κομπλεξικός γιατί κάνει καριέρα στις πλάτες ενός κόμματος που δεν τιμά και δεν σέβεται ούτε ιστορία, ούτε σύμβολα, ούτε ανθρώπους.
Γι αυτό το λόγο ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν κερδίζει τον κόσμο, δεν έχει πέρασμα σε καμία κοινωνική τάξη, ακόμη και μετά την πιο άγρια φοροεπιδρομή του ΣΥΡΙΖΑ.
Γι αυτό διέλυσε και τη νεολαία της ΝΔ, δεν τη χρειάζεται.

Αυτός είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ένας λίγος. Πολύ κατώτερος των εθνικών αναγκών.

«Ο Κεντροδεξιός»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου