Σάββατο, Αυγούστου 27, 2016

Οι Εβραίοι μαθητές εγκαταλείπουν μαζικά τα δημόσια σχολεία στην Γαλλία εξαιτίας του Πογκρόμ απο ισλαμοφασίστες

Posted by olympiada


Το καζάνι της υποκρισίας έχεις σκάσει και η δυσωδία πνίγει πλέον ολόκληρη την Ευρώπη. Διαστάσεις πογκρόμ έχει λάβει τα τελευταία χρόνια ο διωγμός ακόμα και μικρών παιδιών της εβραϊκής κοινότητας της Γαλλίας στα δημόσια σχολεία. Το αποτέλεσμα ....
είναι τα παιδιά αυτά να εγκαταλείπουν μαζικά το δημόσιο σχολείο και να βρίσκουν καταφύγιο σε ιδιωτικά ακόμα και καθολικά σχόλια. ΟΙ αρχές προσπαθούσαν εδώ και χρόνια να βάλουν το πρόβλημα κάτω από το χαλί συγκαλύπτοντας ακόμα και δολοφονίες μικρών παιδιών λέγοντας ότι οι δράστες ήταν «ψυχικά διαταραγμένα άτομα». Ενώ όλοι γνώριζαν πως οι δράστες ήταν Γάλλοι ισλαμοφασίστες που έχουν κατακλύσει την Χώρα και προσηλυτίζονται καθημερινά στα τζάμια τα οποία χρηματοδοτεί η Τουρκία η Σαουδική Αραβία και το Κατάρ. Το άφθονο μαύρο χρήμα όμως που διαθέτουν τα ισλαμικά κράτη ήταν αρκετό για να εξαγοράσει δυτικές συνειδήσεις και πολιτικούς που συγκάλυπταν την άνοδο του νέου ναζιστικού εφιάλτη, βγάζοντας παράλληλα δεκάρικους κατά του …ναζισμού! Τεράστια η ευθύνη και της Γερμανίας που όλα τα χρόνια στήριζε και συνεργαζόταν με τρομοκρατικά – αντισημιτικά κινήματα αραβικών χωρών, όπως ακριβως έκανε και με τους ισλαμοφασίστες στην Συρία. Φαίνεται πως η εξουσιαστική δομή ορισμένων κρατών δεν αλλάζει, απλά βάζει διαφορετικές ταμπέλες στην θηριωδία τους. Να σημειωθεί ότι το Ισλάμ αναπτύχθηκε σε όλες αυτές τις χώρες υπό τον μανδύα της «ανοχής στην ανεξιθρησκεία», όπως ο Χίτλερ και ο Μουσολίνι στα πρώτα τους βήματα εναγκαλιστηκαν με τις «προοδευτικές δυνάμεις».
Κατά τα άλλα, στην Ελλάδα κάποιοι εξακολουθούν να θεωρούν πατριώτες τους επικίνδυνους ανθέλληνες που αγκαλιάζουν μια σημαια και ουρλιάζουν πως «για όλα φταίνε οι Εβραίοι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου