Πέμπτη, Αυγούστου 18, 2016

Η σιωπή για την οικονομική λεηλασία είναι συνενοχή στο εθνικό έγκλημα


tsipras-mitsotakis-xaroumenoi.jpg

Μπροστά στον ανηλεή πόλεμο που έχουν κηρύξει οι δανειστές κατά των μικρομεσαίων στρωμάτων, με εκτελεστικό όργανο την «αριστερή» κυβέρνηση, η νέα Νέα Δημοκρατία παραμένει απαθής.

Τις τελευταίες ώρες οι παπαγάλοι των υπ. Οικονομικών εκτελούν το σχέδιο εκφοβισμού με νέες κατασχέσεις και πλειστηριασμούς για...
εκείνους που δεν συμμορφώνονται με τις υποδείξεις. Δηλαδή υπάρχει η παραδοχή πως όλη αυτή η υπερφορολόγηση μπορεί να εξυπηρετηθεί και ο κακός Έλληνας αρνείται να συμβάλλει στο μεγάλο Εθνικό καλό.

Όμως για το Μνημονιακό κράτος, αυτοί που δεν αντέχουν να πληρώσουν φόρους και εισφορές, που δεν καταφέρνουν να τηρήσουν τις ρυθμίσεις, γίνονται «εγκληματίες» του κράτους και το μακρύ χέρι του νόμου αποφασίζει να τους πάρει εκείνα τα ελάχιστα πράγματα αξίας που τους έχουν απομείνει.

Το πρόβλημα δεν είναι μόνο ότι ο Αλέξης Τσίπρας και η παρέα του έκανε ακριβώς το αντίθετο για αυτό για το οποίο έγινε διάσημος – τη στάση πληρωμών, αλλά ότι η νέα Νέα Δημοκρατία δεν αντιδρά στην πλήρη αφαίμαξη της μικρομεσαίας ελεύθερης αγοράς και επιχειρηματικότητας.
Η μικρή επιχείρηση και ελ. επαγγελματίας δεν αντέχουν τόσους φόρους και εισφορές που είναι ταυτόχρονα υπερφορτωμένοι και από τραπεζικό δανεισμό. Κλείνουν, καταστρέφονται και μαζί χάνονται και θέσεις εργασίας. Οικογενειακές τραγωδίες καθημερινές.
Τοκογλυφία, κατάθλιψη και αυτοκτονίες, αποσιωπούνται. Η Ελληνική παραγωγή και επιχειρηματικότητα πεθαίνει. Αυτός και είναι ο σκοπός.

Αυτοί που ωφελούνται είναι μόνο οι μεγάλες επιχειρήσεις πολυεθνικού ενδιαφέροντος. Αγοράζουν τα πάντα σε εξευτελιστικές τιμές.

Σιωπή και συνενοχή λοιπόν και από τη νέα Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη, του γνωστού και «μάνατζερ», που περιμένει από τον Τσίπρα να κάνει τη βρωμοδουλειά! Και όχι τυχαία…


«Ο Κεντροδεξιός»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου