Πέμπτη, Οκτωβρίου 06, 2016

Ο πόλεμος που κύρηξε ο Σαμαράς στον Σαββίδη… δεν είναι τυχαίος

Τίποτα δεν είναι τυχαίο στη ζωή του Αντώνη Σαμαρά. Οποιαδήποτε πολιτική ενέργεια, που στηρίζεται από τους τυφλούς θιασώτες της Πολιτικής Άνοιξης, έχει και ένα κίνητρο.

Δεν θα μπούμε πάλι στη «γλυκιά» ανάμνηση της ανατροπής, του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, από τον Μεσσήνιο πολιτικό, για τα «μάτια» του ΟΤΕ, το 1993 και με αφήγημα.... το όνομα της Μακεδονίας. Αλλά είναι σημαντικό να το θυμηθούμε για το ποιόν του ανδρός.

Πάμε και στο σήμερα…

Ο Αντώνης Σαμαράς, στήριξε ως γνωστό στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ τον Κυριάκο Μητσοτάκη, το υιό του μισητού του εχθρού. Έπραξε το «καθήκον» του ως διαλυτικό στοιχείο, απέναντι σε μία ΝΔ που μεγάλωνε στα χέρια του Βαγγέλη Μεϊμαράκη και που σύντομα θα γινόταν εξουσία με ισχυρή λαϊκή συσπείρωση. Ο Αντώνης Σαμαράς στη συνέχεια, ουδέποτε βγήκε να στηρίξει ανοιχτά το νέο Πρόεδρο της ΝΔ.

Τηλεοπτικές άδειες: Εκεί η επίσημη ΝΔ έχασε την μπάλα στο επικοινωνιακό παιχνίδι.

Ενδιαφέρον είχε η στάση των φανατικών Σαμαρικών (βλ. Γεωργιάδης) που τερμάτισαν το γκάζι υπέρ συγκεκριμένων επιχειρηματικών συμφερόντων και παράλληλα υφιστάμενων καναλαρχών, εκθέτοντας εκ νέου την επίσημη ΝΔ. Κάτι υπήρχε από πίσω!

Ο Αντώνης Σαμαράς, παράλληλα, είχε οργιάσει στις περιοδείες ως αρχηγός νέου υπό σύσταση κόμματος της «Νέας Ελλάδας» και στις συναντήσεις στη θρυλική ταβέρνα του Βασίλη με συστημικούς πρ. υπουργούς και βουλευτές της δικής του επιρροής, από διάφορα κόμματα.

Και όλο αυτό παντρεύεται με τις διαρροές στον τύπο και στα blogs που θρέφονται από τα συμφέροντα Σαμαρά, για την καταλληλότητα του Ιβάν Σαββίδη, για το πού βρήκε τα λεφτά ο Ρώσος μεγιστάνας κλπ.

Και με αυτή την πίεση οδηγούν στο νέο ατόπημα και την επίσημη ΝΔ, να βγάλει ανακοίνωση κατά Σαββίδη και να εξαγριώσουν τον κόσμο του ΠΑΟΚ. Μεγάλη επιτυχία για τη ΝΔ!

Όμως ο Αντώνης Σαμαράς, που προσβλέπει στο κόμμα της Νέας Ελλάδας και στην παρένθεση Κυριάκου Μητσοτάκη, συνεχίζει τώρα πια solo τον πόλεμο κατά Ιβάν Σαββίδη.

Με έγγραφα και στοιχεία που διαρρέει και έρχονται μέσα από ειδικά δίκτυα πληροφόρησης, προσπαθεί να προσφέρει υπηρεσίες στους Δυτικούς, κατά του Ρωσικού δαχτύλου στην Ελληνική πολιτική και τηλεοπτική σκηνή. Ενδεικτικά τα όσα γράφονται στο διαδικτυακό γραφείο τύπου του Αντώνη Σαμαρά το blog antinews.

Και αν σε όλα αυτά βάλουμε και το χαμό στη δικαιοσύνη και τους εμπλεκόμενους με τις κρυφές συνομιλίες Σαμαρά για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής όπως είχε αποκαλύψει ο εκδότης των Παραπολιτικών στη Βουλή και αν σκεφτούμε πως όλη η διαπλοκή δίνει τα ρέστα της σε όλα τα επίπεδα (βλ. μπάχαλο και παραιτήσεις στο ΣτΕ), τότε το μείγμα είναι εκρηκτικό.

Τι δεν καταλαβαίνεις; Είπαμε, μέσα σε όλα ο Αντώνης Σαμαράς!! Που θα έρθει σαν ο σωτήρας από τη Δύση που μας γλίτωσε από τη Ρωσική εκτροπή…

Είπαμε θα πέσει ΦΩΣ… πολύ ΦΩΣ!!!

«Ο Κεντροδεξιός»
https://kentrodexios.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου