Δευτέρα, Ιανουαρίου 23, 2017

Δημήτρης Μάρδας: Δεν μπορούμε να αφορίσουμε τα σενάρια συνεργασίας με τα άλλα κόμματα


Για όλα τα θέματα μίλησε ο πρώην υφυπουργός εξωτερικών Δημήτρης Μάρδας. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας στο ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης NORTH 98 , τάχθηκε κατά των εκλογών ή δημοψηφίσματος αλλά αντίθετα αν υπάρξει σχετική εισήγηση τότε δεν θα πρέπει να αφορίσουμε τις συνεργασίες με τα άλλα κόμματα, είπε στο πλαίσιο και του εκλογικού συστήματος.


Σε ό,τι αφορά τις διαφορετικές δηλώσεις και ερωτηθείς για τις αντίθετες απόψεις που εξεφράστηκαν απο τον κ. Παπαδημητρίου σχετικά με το αφορολόγητο από εκείνες του Ευκλείδη Τσκαλώτου, ο κ. Μάρδας ήταν κατηγορηματικός: Ο κόσμος μπορεί να κρίνει. Οταν τρέχει η διαπραγμάτευση ολοι πρέπει να είμαστε φειδωλοί και όχι να κάνουμε δηλώσεις. Μόνο τρεις είναι οι γνώστες των θεμάτων και άρα μόνο αυτοί που ξέρουν μπορεί να αναφέρονται στην πορεία της διαπραγμάτευσης.


Επίσης σε οτι αφορά σε ενα απο τα σενάρια για την παραμονή του κόφτη και μετά το 2018, προκειμένου να ολοκληρωθεί η αξιολόγηση, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε πως όποιος νομίζει οτι θα εχουμε ξεχαρβαλομένους προϋπολογισμούς είτε σε ευρώ είτε σε δραχμή ( για αυτούς που ειναι υπερ της ) πλανόνται πλάνη οικτρά, αυτό θα το δείξει η πορεία.

Ταυτόχρονα τάχθηκε υπερ της δημιουργίας ενός ευρωπαϊκού ΔΝΤ που θα μπορεί αυτό να αντιμετωπίζει τις κρίσεις στην Ευρώπη. Να δημιουργήσει η Ευρώπη το δικό της ΔΝΤ είπε γιατί δεν ξέρει κανείς τι μπορεί να συμβεί οχι μόνο με την Ελλάδα αλλά και με άλλες χώρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου