Πέμπτη, Μαρτίου 30, 2017

Συνεχίζει το «δίπορτο» ο Γεωργιάδης: Έξω… πάμε καλά (video)




Άλλα θέλω, άλλα κάνω κι άλλα εννοώ

Αν δεν τον ήξερε κανείς θα έλεγε ότι αυτός ο άνθρωπος είναι διχασμένη προσωπικότητα. Εντός των ελληνικών τειχών όμως… είναι απλά ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Αφού προ μηνός έδωσε μία «γεύση» του εντελώς διαφορετικού προσώπου που επιδεικνύει στο εξωτερικό, ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας επανήλθε αυτή τη φορά με συνέντευξή του στο Bloomberg, όπου παρουσιάστηκε… υπέρ το δέον αισιόδοξος σχετικά με το ότι η πορεία της ελληνικής οικονομίας, μόνο θετική μπορεί να είναι.

Στην αρχή της συνέντευξης, ο κ. Γεωργιάδης παρουσιάστηκε σίγουρος ότι η αξιολόγηση θα κλείσει -ναι δεν διαβάζετε λάθος- ενώ εξέφρασε και την αισιοδοξία του για τη διευθέτηση του χρέους. Βέβαια ξέχασε να πει ότι το ζήτημα του χρέους τέθηκε για πρώτη φορά «στο τραπέζι» από την κυβέρνηση Τσίπρα, αλλά μάλλον κάτι τέτοιο… δεν ήταν της παρούσης.

Το «κλειδί» είναι… στην πίστη

Στη συνέχεια ο κ. Γεωργιάδης εξήγησε γιατί η Νέα Δημοκρατία δεν θα ψηφίσει τα μέτρα που θα υπάρξουν στη συμφωνία, υπογραμμίζοντας ότι «δεν θα ψηφίσουμε τα μέτρα, διότι τα μέτρα αυτά προέκυψαν από την αποτυχία του κ. Τσίπρα και δεύτερον γιατί δεν πιστεύουμε ότι ο κ. Τσίπρας μπορεί να εφαρμόσει τα μέτρα, ο κ. Τσίπρας δεν πιστεύει στα μέτρα.

Από την άλλη, η Νέα Δημοκρατία πιστεύει στις μεταρρυθμίσεις και ένας πρωθυπουργός πρέπει να πιστεύει σε αυτές.

Τέλος, λίγο πριν ενημερώσει ότι η ελληνική οικονομία θα εκτοξευθεί με το που προκηρυχθούν εκλογές, δεν παρέλειψε να αναφέρει την αγάπη του για τον Αντώνη Σαμαρά, θυμίζοντας τον… παλιό καλό Άδωνη που όλοι αγαπήσαμε.




- See more at: http://www.altsantiri.gr/parapolitika/synechizi-diporto-o-georgiadis-exo-pame-kala-video/#sthash.Jbo62PST.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου