Δευτέρα, Ιουλίου 24, 2017

ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΟ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ..



Θα είναι εντελώς διαφορετικά διότι:
-Δεν κατόρθωσες να επιστρέψουν οι απογοητευμένοι νεοδημοκράτες που είχαν φύγει, επί Σαμαρά κι έφθασαν την Νέα Δημοκρατία, σε σιβηρικά νούμερα.

-Δεν έδωσες στον λαό κάποιο όραμα, ώστε να έχει κάτι να στοχεύσει, να ελπίσει. Αοριστίες και συνεχείς αντιπολιτευτικές κορώνες, επιχειρείς το πόπολο να το βαστήξεις, με μίσος εναντίον του Σύριζα και μόνον...
-Δεν τίμησες τις ιδεολογικές αρχές της παράταξης, ούτε το έργο του Κ.Καραμανλή, αντίθετα το απαξίωσες.
-Εφερες κοντά στο κόμμα, στελέχη άλλων παρατάξεων, υβριστές της Νέας Δημοκρατίας, που υπονόμευσαν το έργο των κυβερνήσεών της.
-Δεν κατόρθωσες να πείσεις τον κοσμο, να έλθει στην Νέα Δημοκρατία με αποτέλεσμα, οι αναποφάσιστοι να τείνουν να γίνουν πρώτο κόμμα.

-Μετα τα μύρια όσα ο ΚΑΝΕΝΑΣ είναι καταλληλοτερος πρωθυπουργος από εσένα. Φαντάσου εάν εμφανισθεί κιόλας..
-Δεν έχεις αυξήσει την δύναμη της Νέας Δημοκρατίας, ούτε μια μονάδα παρά τα όσα έχει κάνει θλιβερά και τραγικά για την χώρα, ο Σύριζα
-Είσαι ο μόνος πρόεδρος του κόμματος, μεταπολιτευτικά, που βρίσκεται αγκαλιά με τα διαπλεκόμενα
-Δεν έχεις αναδείξει στελέχη, πλην του Άδωνι Γεωργιάδη..Πιάσε το αυγό και κουρευ' το.
-Δεν έχεις την προσωπικότητα εκείνη, που απαιτείται για να φέρεις κόσμο. Εμφανίζεσαι παρά πολύ λίγος και κοινοβουλευτικά, ενώ δεν έχεις τα προσόντα ενός "μπαλκονάτου" ηγέτη. Γενικώς, μέτρια παρουσία, χωρίς εξάρσεις, ατάκες επιτυχημένες που θα μείνουν, πρόγραμμα και όραμα.
Γι' αυτό και δεν θα είναι μετά από δύο χρόνια Κυριάκο, όλα αυτά που περιμένεις, όπως τα περιμένεις. Θα είναι δύσκολα και θα είναι πρώτον επιτυχία, εάν φθάσεις έως εκεί και δεύτερον επιτυχία, εάν λάβεις έστω και τρεις μονάδες διαφορά από τον Συριζα και συγκυβερνήσεις με την Φώφη και τον Γιωργάκη Παπανδρέου.
Αδιέξοδο Κυριάκο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου