Σάββατο, Αυγούστου 12, 2017

Άφησε το μωρό της σε θάμνους, μέσα σε σακούλα και έφυγε διακοπές






Κατηγορίες για απόπειρα δολοφονίας αντιμετωπίζει μια 17χρονη στις ΗΠΑ, η οποία άφησε το οκτώ μηνών παιδί της σε θάμνους, μέσα σε μια σακούλα, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία....

Το μωρό έμεινε εκεί για τρεις μέρες, την ώρα που η νεαρή μητέρα του, η οποία βρίσκεται υπό κράτηση στη Νέα Υόρκη, έκανε "διάλειμμα" από τις καθημερινές υποχρεώσεις της, πηγαίνοντας επίσκεψη σε φίλη της σε άλλη πολιτεία. Το παιδί βρέθηκε ζωντανό με σκουλήκια να σέρνονται πάνω του και με εγκαύματα από τον ήλιο.

Η 17χρονη φέρεται να ταξίδεψε στην Πενσιλβάνια το πρωί του Σαββάτου και εγκατέλειψε το μικρό κοριτσάκι το μεσημέρι. Σύμφωνα με την εισαγγελία, το παιδί δεν φέρει άλλα σημάδια κακοποίησης. Διακομίστηκε στο νοσοκομείο και είναι σε σταθερή κατάσταση.

Το μωρό βρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης από δύο κατοίκους της περιοχής. "Η αδερφή μου βγήκε στην βεράντα και πήγε στην πίσω αυλή του σπιτιού γείτονά μου κρατώντας ένα ξύλο, νομίζοντας ότι ήταν σκύλος", δήλωσε στον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό WENY, μία εξ αυτών.

"Τα πόδια του κρέμονταν από την σακούλα. Το κεφάλι του ήταν μέσα στην σακούλα. Όλο το κεφάλι του ήταν καλυμμένο", πρόσθεσε. Οι δύο γυναίκες κάλεσαν τις αρχές και καθάρισαν το παιδί, το οποίο φορούσε μια λερωμένη πάνα και στο σώμα του υπήρχαν εξανθήματα. "Υπήρχαν σκουλήκια στο λαιμό του, σέρνονταν πάνω του. Είχε σημάδια στο στήθος του, τα πόδια και τα χέρια του ήταν καμένα, δεν μπορούσε να αναπνεύσει".

Πηγή: BBC







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου