Δευτέρα, Δεκεμβρίου 04, 2017

Απαισιόδοξοι και δυσαρεστημένοι...




Απογοητευμένοι για τη γενική κατάσταση της χώρας, απαισιόδοξοι για την πορεία της οικονομίας και δυσαρεστημένοι από...

τους κυβερνητικούς χειρισμούς της κυβέρνησης στα τελευταία τρέχοντα ζητήματα της επικαιρότητας -πλημμύρες και πώληση όπλων στη Σαουδική Αραβία- εμφανίζονται οι πολίτες, σύμφωνα με τον σφυγμό της Prorata για τον μήνα Νοέμβριο.

Σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις στην Κεντροαριστερά και το κατά πόσο θα αλλάξουν το πολιτικό σκηνικό της χώρας, οι πολίτες διατηρούν χαμηλές προσδοκίες και απαντούν αρνητικά σε ποσοστό 63%.

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΕΡΕΥΝΑΣ : ProRata A.E. Εταιρεία Ερευνών Κοινής Γνώμης και Εφαρμογών Επικοινωνίας (αριθμός Μητρώου ΕΣΡ: 56). Ποσοτική Ερευνα με προσωπική συνέντευξη και χρήση δομημένου ερωτηματολογίου, σε γενικό πληθυσμό ηλικίας άνω των 17 ετών. ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ: σύνολο επικράτειας. ΔΕΙΓΜΑ: 1.000 ερωτηματολόγια. ΣΤΑΘΜΙΣΗ: Στρωματοποιημένη δειγματοληψία με αναλογική αντιπροσώπευση αστικών και αγροτικών περιοχών και στάθμιση αποτελεσμάτων βάσει ηλικίας και φύλου. Για την έρευνα απασχολήθηκαν 14 ερευνητές και 2 επόπτες. ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΛΑΘΟΥΣ: μέγιστο +/- 3% σε διάστημα εμπιστοσύνης 95% ΧΡΟΝΟΣ: από 28 Νοεμβρίου - 1η Δεκεμβρίου 2017...

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου