Παρασκευή, Μαΐου 25, 2018

Τραγωδία στη Μεταμόρφωση: «Τρέχαμε για το σχολείο» – «Εμπλέκεται κι άλλο ΙΧ», επιμένει ο δικηγόρος του 44χρονου





Τα πρώτα λόγια του οδηγού και της 9χρονης κόρης του
«Είμαι σοκαρισμένος, δε θυμάμαι τίποτα. Το μόνο που θυμάμαι είναι πως έχασα τον έλεγχο του αυτοκινήτου»
«Είχαμε αργήσει στο σχολείο. Ο μπαμπάς έτρεχε να προλάβουμε. Δεν κατάλαβα τι έγινε. Άκουσα ένα μπαμ. Χτύπησα»
Τι υποστηρίζει ο δικηγόρος του οδηγού
Η εκτίμηση της Τροχαίας για το δυστύχημα...

Σοκαρισμένος παραμένει ο οδηγός του αυτοκινήτου μετά το θανατηφόρο τροχαίο στη Μεταμόρωση.

Αναλυτικότερα, σοκαριστικά είναι τα πρώτα λόγια του 44χρονου οδηγού που έπεσε με το αυτοκίνητο του το πρωί της Πέμπτης σε στάση λεωφορείου στη Μεταμόρφωση, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας άνδρας.

Από τη σφοδρή πρόσκρουση, σκοτώθηκε ένας άνδρας, τραυματίστηκε ένας άλλος, καθώς και ο οδηγός του αυτοκινήτου με την 9χρονη κόρη του που βρισκόταν μαζί του.

Τη ζωή του έχασε ένας 70χρονος (σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν του ΚΑΤ) άνδρας, ο οποίος βρισκόταν στη στάση την ώρα του δυστυχήματος. Αυτόπτες μάρτυρες αποκάλυψαν πως ο άτυχος άνδρας εγκλωβίστηκε ανάμεσα στο αυτοκίνητο και μια κολώνα.

Όπως αναφέρει το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star- σοκαρισμένος παραμένει ο οδηγός που έπεσε πάνω στην στάση του λεωφορείου.

«Είμαι σοκαρισμένος, δε θυμάμαι τίποτα. Το μόνο που θυμάμαι είναι πως έχασα τον έλεγχο του αυτοκινήτου», είναι τα πρώτα λόγια του 44χρονου οδηγού.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ούτε ο 44χρονος, ούτε η 9χρονη κόρη του δεν φορούσαν ζώνη την ώρα του μοιραίου ατυχήματος, ωστόσο η ίδια είναι καλά στην υγεία του και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου με ελαφρά τραύματα στο «Παίδων Αγλαΐα Κυριακού».

Συγκλονιστικά τα πρώτα λόγια του 9χρονου κοριτσιού

«Είχαμε αργήσει στο σχολείο. Ο μπαμπάς έτρεχε να προλάβουμε. Δεν κατάλαβα τι έγινε. Άκουσα ένα μπαμ. Χτύπησα», ήταν τα πρώτα λόγια που είπε το 9χρονο κορίτσι στους αστυνομικούς που έφτασαν πρώτοι στο σημείο της τραγωδίας στη Μεταμόρφωση.

Το αυτοκίνητο που έπεσε πάνω στη στάση λεωφορείου στη Μεταμόρφωση έχει εμφανή σημάδια από σύγκρουση με άλλο ΙΧ στην αριστερή πλευρά.

Τι υποστηρίζει ο δικηγόρος του οδηγού

“Υπάρχουν εμφανή ίχνη ότι το έχει χτυπήσει από τη μια άκρη ως την άλλη” σημείωσε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος του οδηγού μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Όπως είπε ο δικηγόρος θα πρέπει να αναζητηθούν μαρτυρίες και πιθανά πλάνα από κάμερες ασφαλείας για να αποδειχθεί ότι υπήρξε τροχαίο νωρίτερα το οποίο στάθηκε η αφορμή το ΙΧ του πελάτη του να φύγει από την πορεία του και να πέσει στη στάση του λεωφορείου.

Η εκτίμηση της Τροχαίας για το δυστύχημα

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες του Ελεύθερου Τύπου, οι αξιωματικοί του Γ΄ Τμήματος Τροχαίας Βορειοανατολικής Αττικής εκτιμούν πως αιτία του δυστυχήματος ήταν η μεγάλη ταχύτητα που είχε αναπτύξει ο 44χρονος σε συνδυασμένο με τα φθαρμένα ελαστικά στο αυτοκίνητό του.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες οι πρώτες ενδείξεις δεν έδειξαν κατανάλωση αλκοόλ από τον οδηγό του ΙΧ.




Διαβάστε όλο το άρθρο: https://www.altsantiri.gr/ellada/tragodia-sti-metamorfosi-sokaroyn-ta-prota-logia-toy-odigoy-kai-tis-9chronis-koris-toy/#ixzz5GUoR7GnH

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου