Πέμπτη, Μαΐου 24, 2018

Γαλάζιο στέλεχος αποκαλεί «Σκοπιανό» τον Μπουτάρη...





Μετά τον «γαλάζιο» δήμαρχο Άργους Δημήτρη Καμπόσο, το μέλος της ΝΔ και πρόεδρο των Υπαίθριων Εμπόρων Ελλάδας Σταμάτη Μέλλο, τον...

επίσης «γαλάζιο» δημοτικό σύμβουλο στην Καβάλα Χρήστο Πασχαλίδη, προέκυψε και νέο στέλεχος της Πειραιώς με φιλοφασιστικά ένστικτα, με αφορμή τον πρόσφατο ξυλοδαρμό του Γιάννη Μπουτάρη.

Ο λόγος για το στέλεχος της ΝΔ Κοζάνης και υποψήφιο για γραμματέα της νομαρχιακής επιτροπής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Ιωάννη Σαντετσίδη, ο οποίος σε αναρτήσεις του στο Facebook αποκαλεί ως «σκοπιανό» τον κ. Μπουτάρη, ενώ σχετικά με την επίθεση που δέχθηκε, αναφέρει ότι ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης «πηγαίνοντας γυρεύοντας».


Κάνοντας μια μικρή έρευνα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, είναι εμφανές πως οι ακροδεξιές του απόψεις, μόνο πρωτοφανείς δεν είναι. Χαρακτηριστική άλλωστε είναι μια παλαιότερή του ανάρτηση για τον Αλέξη Γρηγορόπουλο, τον οποίο είχε χαρακτηρίσει ως «τσογλάνι».

Συνεχίζοντας την έρευνα στο Facebook, γίνεται ακόμη πιο ευδιάκριτη η πτέρυγα του κόμματος στην οποία ανήκει, καθώς αποκαλεί τον Μάκη Βορίδη ως «αρχηγό», ενώ όπως φαίνεται τρέφει αισθήματα αγάπης για τον -ποιον άλλον- Άδωνη Γεωργιάδη...


altsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου