Σάββατο, Ιουλίου 21, 2018

Το ιερό μυστικό μιας φωτογράφισης στην Οία






ΕΤΣΙ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ

Με την άδεια του Βikini-pipini lover υπουργού Παιδείας και θρησκευμάτων Κώστα Γαβρόγλου

Σε ένα από τα πιο μαγικά σημεία του πλανήτη, στην Οία της Σαντορίνης, βρέθηκε στις αρχές του περασμένου Οκτώβρη το συνεργείο της ιταλικής φίρμας μαγιό Bikini Lovers για τη φωτογράφηση της νέας της καμπάνιας για το Καλοκαίρι 2018... οι συντελεστές της φωτογράφισης μπορεί και να πήραν την άδεια του Βikini-pipini lover υπουργού Παιδείας και θρησκευμάτων Κώστα Γαβρόγλου.

Οπως θα δείτε και από τις σχετικές φωτό του editorial, το μοντέλο ήτο κατά πάσα πιθανότητα πράκτορας των Ρώσων που είχε ως αποστολή να βλάψει την Ορθοδοξία μας και ιδού το αποτέλεσμα-ήμαρτον!


Με επικεφαλής την Ιταλίδα φωτογράφο Nima Benati και πρωταγωνίστρια το top model από την Πολωνία, Magdalena Frackowiak, η εταιρεία που ιδρύθηκε μόλις το 2012 και δραστηριοποιείται κυρίως μέσω του internet αλλά και των social media, παραπλανήθηκε στα γραφικά σοκάκια, μοναστήρια και εκκλησίες του γραφικού οικισμού της Οίας. Τα κορίτσια δεν άφησαν μοναστήρι αφωτογράφητο πάντα με φόντο τα μαγιό Bikini Loverς.

Το αποτέλεσμα είναι άκρως εντυπωσιακό και αποτελεί πράγματι ένα ονειρικό ταξίδι για το καλοκαίρι, που βγαίνουμε από τα Μνημόνια χάρη στον Αλέξη και τον Γαβρόγλου. Η Nima Benati και η Magdalena Frackowiak είναι ήδη καλεσμένες του Μαξίμου για την φιέστα της 21ης Αυγούστου. Τα κορίτσια θα έχουν έτσι την ευκαιρία να γνωρίσουν τον πρόεδρο Γιουνκέρ.

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΕΘΟΣ
kourdistoportocali.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου