Δευτέρα, Φεβρουαρίου 18, 2019

Στη «σέντρα» βγάζει ο Πολάκης ιστοσελίδες για συμβάσεις με το ΚΕΕΛΠΝΟ





«Το ότι το Γενάρη του 15 είχαμε εκλογές και το ότι τα Σαιτ αυτά σήμερα είναι ανενεργά, είναι τυχαία γεγονότα βέβαια...»

Στο φως της δημοσιότητας έδωσε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης τις δαπάνες προβολής του ΚΕΕΛΠΝΟ για το έτος 2014, όπου φαίνονται τα ποσά που φέρονται να έλαβαν ορισμένες ενημερωτικές ιστοσελίδες.

«Τι ωραία που θα ήτανε να συνέχιζα κι εγώ το παιχνιδάκι έτσι όπως φαίνεται στην πρώτη φωτογραφία που δείχνει συγκεντρωτικά για κάποια ΜΜΕ τι πήραν από το Κεελπνο το 2014!!!», σχολιάζει χαρακτηριστικά ο κ. Πολάκης σε ανάρτησή του στο Facebook και συνεχίζει:

«-Η όπως φαίνεται στις άλλες δυο φωτογραφίες που δείχνουν 2 από τις τις 894 συμβάσεις “διαφημιστικής προβολής ” του ΚΕΕΛΠΝΟ του 2014 ΣΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΦΗΜΗΣ ΣΑΙΤ www.ellinesdimarxoi.gr και στο www.perrisyroy.gr !!!!!!

Και θα με λιβανίζατε και ανάγκη για δάνεια δε θα είχα !!!».

«ΥΓ τα δυο Σαιτ αυτά φαίνεται να έχουν πάρει τέσσερις διαδοχικές μηνιαίες τέτοιες συμβάσεις( Οκτώβριος-Νοέμβριος-Δεκέμβριος 2014 και Γενάρης 2015) ΜΕ ΑΜΟΙΒΗ 16.000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ !!!!!», προσθέτει ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας και καταλήγει σημειώνοντας με νόημα:

«Το ότι το Γενάρη του 15 είχαμε εκλογές και το ότι τα Σαιτ αυτά σήμερα είναι ανενεργά, είναι τυχαία γεγονότα βέβαια …..».
Η σχετική ανάρτηση:


Διαβάστε όλο το άρθρο: https://www.altsantiri.gr/parapolitika/sti-sentra-vgazei-o-polakis-istoselides-gia-symvaseis-me-to-keelpno/#ixzz5ftmxob5O

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου