Σάββατο, Μαρτίου 16, 2019

#Νέα_Ζηλανδία: Η εθνική ομάδα κρίκετ του Μπαγκλαντές γλίτωσε από θαύμα τις ριπές του μακελάρη VIDEO






Τον θάνατο με τα μάτια τους είδαν οι παίκτες της εθνικής ομάδας ομάδας κρίκετ του Μπαγκλαντές, καθώς γλίτωσαν από θαύμα τις ριπές του μακελάρη στη Νέα Ζηλανδία.

Συγκεκριμένα ετοιμάζονταν να προσευχηθούν στο τέμενος που έγινε η επίθεση και επιβιβάζονταν από το πούλμαν όταν άρχισαν οι πρώτες ριπές. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των σοκαρισμένων αθλητών, το πούλμαν που τους μετέφερε μόλις είχε σταθμεύσει έξω από το τέμενος Αλ Νουρ και επιβιβάζονταν για να προσευχηθούν.

Οι παίκτες περιέγραψαν με τρόμο τα όσα έζησαν. Το τέμενος είναι δίπλα στο στάδιο «Hagley Oval», όπου επρόκειτο να γίνει το ματς. Το μέλος της ομάδας, Ταμίν Ίκμπαλ, με tweet ενημέρωσε ότι αυτός και οι συμπαίκτες του σώθηκαν «από τους πυροβολισμούς», περιγράφοντας ως «τρομακτική» την εμπειρία του. Παρομοίως, ο συμπαίκτης του, Μουσφικούρ Ραχίμ, περιέγραψε τις σκηνές πανικού, λέγοντας ότι ήταν τυχεροί που σώθηκαν.
«Άλλοι έπεσαν κάτω και άλλοι περάσαμε κάτω από το πούλμαν για να προστατευθούμε. Δεν θυμάμαι τίποτε άλλο. Ζούμε από θαύμα. Κάντε μία προσευχή για την ομάδα μας», έγραψε στο twitter ένας από τους παίκτες της ομάδας του Μπαγκλαντές. Να αναφέρουμε ότι οι παίκτες κατάφεραν να διαφύγει στα αποδυτήρια του γηπέδου, προτού επιστρέψει σώα στο ξενοδοχείο.
Ο ρεπόρτερ του ESPN, Μοχάμεντ Ίσαμ, που συνοδεύει την ομάδα, πόσταρε ένα βίντεο με τους παίκτες μετά την επίθεση…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου