Δευτέρα, Ιουνίου 17, 2019

Ο Σημίτης παρέδωσε τα Ίμια για να παραμείνει στην εξουσία κατα το πρότυπο του πράκτορα των Γερμανών Λένιν; Μήνυμα του Σάκη Μουμτζή δίνει νέα διάσταση στην νύχτα της ντροπής.







Ένα μήνυμα του δημοσιογράφου Σάκη Μουμτζή, γίνεται αφορμή για να ανοίξει μια μεγάλη συζήτηση σχετικά με την μαύρη νύχτα των Ιμίων και τον ρόλο του Σημίτη. Η ιστορική αναφορά που κάνει είναι γεγονός, όχι όμως ως αποτέλεσμα αλλά ως αρχικός σκοπός. Διότι σήμερα φαίνεται, παρά τις ...απέλπιδες προσπάθειες κομμουνιστών και ναζιστών, ότι ο Λένιν ήταν πράκτορας των Γερμανών και η Οκτωβριανή επανάσταση παρά τις αγαθές προθέσεις πολλών εκ των συμμετεχόντων, ήταν η μεγαλύτερη δολιοφθορά της νεότερης ιστορίας εν καιρώ πολέμου. Η Ρωσία κατέρρευσε εκ των έσω την ώρα της μεγάλης πολεμικής αναμέτρησης με την Γερμανία, λόγω της δράσης του Λένιν ο οποίος με γερμανικό χρήμα έκανε την λεγόμενη επανάσταση. Η παράδοση λοιπόν των επαφών της Ρωσίας στην Γερμανία δεν ήταν η μέθοδος παραμονής στην εξουσία, αλλά ο λόγος που κατέκτησε την εξουσία. Συμμαχία του με τον Κεμάλ αμέσως μετά κατ’ εντολήν των Γερμανών και ο εξοπλισμός των τούρκων γενοκτόνων με γερμανικά όπλα, είναι ακριβώς άλλη μία απόδειξη για το ποιούς εξυπηρετούσε ο Λένιν.

Ο Λένιν ξεπήδησε από την ίδια σχολή με τον Χίτλερ. Είχε μάλιστα εξαιρετικά στενές σχέσεις μαζί του, μέχρι παρεξηγήσεως. Ήταν η Βιέννη του 1909, όταν μία εβραϊκή οικογένεια αποκάλυψε το μυστικό. Από εκεί είναι και η αρχική εικόνα – γκραβούρα στην οποία απεικονίζεται ο Χίτλερ να παίζει σκάκι με τον Λένιν.

Το μήνυμα λοιπόν Σάκη Μουμτζή δίνει μία νέα οπτική για τις πράξεις του Σημίτη την νύχτα των Ιμίων. Όλοι σήμερα γνωρίζουμε ότι ο Σημίτης ήταν ο άνθρωπος των Γερμανών, μία πραγματική μάστιγα για την Ελλάδα προς όφελος της Γερμανίας, όπως ακριβώς ο Λένιν. Η εγκληματική διαχείριση όμως της νύχτας των Ιμίων, όταν την ώρα που οι τούρκοι πατούσαν ελληνικό έδαφος οι αρμόδιοι υπουργοί βρισκόντουσαν στα κανάλια αντί να βρίσκονται στο κέντρο επιχειρήσεων, όταν ουδέποτε βρέθηκαν οι αρμόδιοι πολιτικοί προϊσταμενοι στο κέντρο επιχειρήσεων ως όφειλαν, όταν ακόμα και ο τότε αρχηγός της ΕΥΠ ο πατριώτης Βασιλικόπουλος δεν έγινε δεκτός από τον Σημίτη, παρά τον υποδέχθηκε ο Μαντέλης μετά από πολύωρη αναμονή, είναι γεγονότα. Όπως γεγονός είναι ότι ο Μαντέλης πήρε μαύρο χρήμα από τους Γερμανούς.



Υπάρχει όμως άλλο ένα εξίσου σημαντικό στοιχείο το οποίο ήρθε στη δημοσιότητα πριν από λίγα χρόνια. Διαβαστε εδώ την φρικτή ομολογία Σημίτη.

Τα Ίμια ήταν το εφαλτήριο για τα κολοσσιαία εξοπλιστικά προγράμματα από τα οποία ωφελήθηκε μέγιστα η Γερμανία και φυσικά οι υπουργοί του Σημίτη που σήμερα βρίσκονται στη φυλακή. Εάν διαβάσετε με προσοχή την κατάθεση του ίδιου του Σημίτη, γίνεται αντιληπτό ακόμα και στον πιο καλόπιστο ότι υπήρξε εσκεμμένη ανεύθυνη διαχείριση η οποία οδήγησε στην καταστροφή.

Και επίσης, η συνέχεια ήταν εξίσου ντροπιαστική, αφού αντί να ενεργοποιηθεί η Ευρωπαΐκή Ένωση, Μέρος της οποίας είναι και τα Ίμια, όπως έκανε το 2009 ο Προκόπης Παυλόπουλος και το 2015 η κυβέρνηση ΣυΡιζΑ – ΑΝΕΛ με την επιστασία του ΠτΔ (πάλι ο Παυλόπουλος δηλαδή) και την εφαρμογή με την μεγάλη επιτυχία του Πάνου Καμμένου στην σύνοδο του ΝΑΤΟ, φτάσαμε στην Μαδρίτη και το Ελσίνκι. Η κυβέρνηση Σημίτη τότε, με πρωτεργάτες τον Μαντέλη και άλλους, συκοφαντώντας τους αντιφρονούντες του πατριωτικού ΠΑΣΟΚ όπως ο Παπαθεμελής, ο Καψής κλπ, στην ουσία παρέδωσε τα κλειδιά της Τουρκίας στο Αιγαίο μέσω της νέας δομής του ΝΑΤΟ.

Και έτσι παρέμεινε στην εξουσία με άφθονο μαύρο χρήμα, και από τους Γερμανούς την ώρα που καταλήστευαν την Ελλάδα όπως ομολόγησε ο κύριος Τσουκάτος, ο ταμίας του Σημίτη.

Εάν τελικά αυτός ήταν ο σκοπός, θα το αποκαλύψει ο ιστορικός του μέλλοντος. Σε κάθε περίπτωση η διακυβέρνηση Σημίτη αποτελεί την πιο σκοτεινή περίοδο της νεότερης ελληνικής ιστορίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου