Τετάρτη, Ιανουαρίου 22, 2020

Δύο βουλευτές «προδόθηκαν» από τα αυτοκίνητά τους – «Πήγα τρέχοντας στη Βουλή» (video)




Ο ένας πρόλαβε την ψηφοφορία, ο άλλος όχι

Αντιμέτωποι με την «προδοσία» από τα… αυτοκίνητά τους βρέθηκαν το πρωί της Τετάρτης δύο βουλευτές, την ώρα που πήγαιναν στη Βουλή, στην ψηφοφορία για την εκλογή της Αικατερίνης Σακελλαροπούλου στην Προεδρία της Δημοκρατίας.

Ο ένας εκ των δύο ήταν ο βουλευτής της ΝΔ Νίκος Μανωλάκος, του αυτοκίνητο του οποίου παρουσίασε βλάβη, με αποτέλεσμα ο ίδιος να απουσιάζει από την πρώτη ανάγνωση του καταλόγου στην ψηφοφορία. Όταν ακούστηκε το όνομα του «γαλάζιου» βουλευτή, πήρε τον λόγο ο πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας και εξήγησε γιατί λείπει. «Έρχεται εναλλακτικά», είπε ο κ. Τασούλας. Λίγο αργότερα, ανακοινώθηκε ότι ο κ. Μανωλάκος πρόλαβε και έφτασε στη Βουλή για να ψηφίσει. «Χάλασε και το αυτοκίνητο και η μηχανή!», αποκάλυψε.

Ο δεύτερος που «προδόθηκε» από το αυτοκίνητό του ήταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος, ο οποίος «έμεινε» στη λεωφόρο Συγγρού. «Πήγα τρέχοντας στη Βουλή με τα πόδια. Έφτασα στη Βουλή ένα λεπτό μετά το τέλος της δεύτερης ανάγνωσης», αποκάλυψε ο κ. Μεϊκόπουλος, προσθέτοντας ότι πήγε στο προεδρείο της Βουλής με τη γραμματέα της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Όλγα Γεροβασίλη, ώστε να δηλώσει πρόθεση ψήφου. «Ελπίζω το προεδρείο να δει το θέμα και να καταμετρηθεί η ψήφος μου», δήλωσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου