Παρασκευή, Ιουλίου 03, 2020

Εδινε συνέντευξη στο BBC και τη διέκοψε η κόρη της... για έναν μονόκερο - Viral το βίντεο





Πως αντέδρασε η μητέρα της και ο δημοσιογράφος.

Η κόρη της βοηθού καθηγήτριας για θέματα δημόσιας υγείας στο London School of Economics Κλερ Γουίναμ αποφάσισε να κλέψει τις... στιγμές δόξας της μαμάς της.

Ενώ λοιπόν η μητέρα της εξηγούσε την ανάγκη να υπάρξουν περισσότερα στοιχεία για τεστ του κορονοϊού, η μικρή Σκάρλετ "εισέβαλε" στο κάδρο και άρχισε να κουνάει έναν μονόκερο που είχε ζωγραφίσει.

Στη συνέχεια μάλιστα άρχισε να ρωτάει τη μητέρα του "πώς λέγεται αυτό;".


“Mummy what's his name?” Dr Clare Wenham, we understand your struggles of working from home and looking after children
😂
bbc.co.uk/news
1:19
1 εκ. προβολές





Η πρώτη αντίδραση της μητέρας της ήταν να την βγάλει από το πλάνο. Η Σκάρλετ όμως επιμένει τοποθετώντας τη ζωγραφιά της πάνω σε μια ραφιέρα.

Η επιμονή της μικρής έφερε το επιθυμητό για την ίδια αποτέλεσμα, καθώς ο δημοσιογράφς παρεμβαίνει και της πιάνει την κουβέντα με συμβουλές για το πού θα φαίνεται καλύτερα η ζωγραφιά.


Η Σκάρλετ φαίνεται ότι ικανοποιήθηκε και γι' αυτό αποχώρησε από το πλάνο.

Εννοείται πως το σχετικό βίντεο έχει γίνει Viral.Αυτό, όμως, δεν ήταν το μόνο τέτοιο περιστατικό στη βρετανική τηλέοραση την Τετάρτη καθώς «θύμα» του παιδιού της έπεσε και δημοσιογράφος του Sky News.

Δράστης ο δύο ετών γιος της Ντέμπορα Χέινς ο οποίος μπούκαρε στο δωμάτιο από το οποίο έδινε το ρεπορτάζ η μητέρα του για να ζητήσει μπισκότα.

Αντίθετα, όμως, με το BBC στο Sky News διέκοψαν την σύνδεση παρά το γεγονός ότι η Χέινς απάντησε στον μικρό ότι μπορούσε να φάει δύο μπισκότα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου