Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 18, 2020

Έλενα Ακρίτα: «Τι σημαίνει πολιτική προστασία για τον Νίκο Χαρδαλιά; Κάτι φαιδρότητες…»




H δημοσιογράφος και συγγραφέας έχει ενστάσεις για το έργο του υφυπουργού


Άλλη μία δηκτική ανάρτηση έκανε η Έλενα Ακρίτα με αφορμή την κακοκαιρί «Ιανός» και τις οδηγίες του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας, Νίκου Χαρδαλιά, προς τους...
κατοίκους των περιοχών που πλήττονται.

Στην ανάρτησή της ανέφερε τα εξής:

«Τι σημαίνει πολιτική προστασία για τον Νίκο Χαρδαλιά εν όψει Ιανού; Σημαίνει κάτι φαιδρότητες τύπου αν μένετε σε υπόγεια, να πάτε σε συγγενείς ή φίλους. Σαν να μάς λέει, αν δεν έχετε συγγενείς και φίλους ας προσέχατε. Ας ήσασταν πιο κοινωνικοί τύποι έτσι πιο αλέγκροι, πιο μπριόζοι. Καθίστε τώρα να πνίγετε για να μάθετε.


Τι σημαίνει πραγματικά πολιτική προστασία; Να βγει ο εκάστοτε Χαρδαλιάς και να ανακοινώσει στους πολίτες ποιοι χώροι έχουν οργανωθεί κατάλληλα για να τους υποδεχτούν. Κλειστά γήπεδα, δημαρχεία, σχολεία, αίθουσες εκδηλώσεων εξοπλισμένα με κρεββάτια, κουβέρτες, τρόφιμα και όλα τα είδη πρώτης ανάγκης. Κι ανάλογα την περιοχή, το 122 να κατευθύνει τους κατοίκους στον αντίστοιχο χώρο.


Όλα τα άλλα τα κάνουμε και μόνοι μας. Δεν περιμένουμε τον Χαρδαλιά να μάς λέει άντε στο θείο ή την κουνιάδα σου. Αυτό δεν είναι πολιτική προστασία, αυτό είναι τηλεφώνημα στη γειτόνισσα».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου