Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 18, 2020

Ξεκάθαρος ο Χαρδαλιάς: Αν χρειαστεί θα επαναφέρουμε και το SMS για τις μετακινήσεις


Τι είπε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων για την κατάσταση στην Αττική

Εποχές… Μαρτίου είναι μπροστά για την Αττική και τη χώρα, εάν δε μειωθούν τα κρούσματα του κορονοϊού και ο Νίκος Χαρδαλιάς, στη συνέντευξη Τύπου που ανακοινώθηκαν τα νέα μέτρα, παρουσιάστηκε ξεκάθαρος όσον αφορά στη χρήση SMS για τις μετακινήσεις.

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων είπε χαρακτηριστικά: «Η χρήση SMS γενικότερα είναι ένα εργαλείο για το οποίο χρειάζονται οι προϋποθέσεις για να μπορέσει να είναι αποτελεσματικό. Προφανώς είναι ένα εργαλείο δουλειάς είναι ένα εργαλείο υπενθύμισης και στην φάση αυτή είναι ένα εργαλείο που εφόσον φτάσουμε και μπορέσουμε και κατηγοριοποιήσουμε κάποια δεδομένα ή κάποιες κατηγορίες τις οποίες τις παρακολουθούμε καθημερινά, μπορεί και να το χρησιμοποιήσουμε».

Πληροφορίες για χρήση ξανά SMS είχαν διαρρεύσει από την Πέμπτη (17/09), όταν η Αττική ήταν ξανά στο «κόκκινο» σχετικά με τα κρούσματα. 

Για ακόμα μία μέρα τα κρούσματα κορονοϊού στην Αττική είναι στο «κόκκινο» καθώς εντοπίστηκαν 164, την ώρα που σε ολόκληρη τη χώρα είναι 339. Την ίδια ώρα άλλες τέσσερις Περιφερειακές Ενότητες έχουν διψήφιο αριθμό κρουσμάτων. Ο λόγος για τη Θεσσαλονίκη, τη Λάρισα, τα Τρίκαλα και τη Λέσβο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου