Σάββατο, Δεκεμβρίου 05, 2020

Η ΠτΔ έκανε deal με τη σχεδιάστρια Μαίρη Κατράντζου και φούλαρε σε… φουλάρια



Μπορεί η πανδημία να βρίσκεται στο χειρότερο σημείο για τη χώρα μας, αλλά η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου σου λέει «κάποια στιγμή, πού θα πάει, θα τελειώσει ο εφιάλτης και ίσως αυξηθεί ο αριθμός των επίσημων συναντήσεων, οπότε ας έχω και κάτι να προσφέρω σε όσους συναντώ».




Κάπως έτσι ίσως να σκέφτηκε η κάτοικος της Ηρώδου Αττικού και παρήγγειλε ήδη τα μεταξωτά φουλάρια και τις γραβάτες που θα προσφέρει ως δώρα κατά τη διάρκεια των εθιμοτυπικών συναντήσεών της. Το καλό στην όλη ιστορία είναι ότι τα σχεδίασε η 37χρονη Ελληνίδα σχεδιάστρια Μαίρη Κατράντζου, η οποία δημιούργησε (αφιλοκερδώς) μια συλλογή από κομψά αντικείμενα, με σχέδια εμπνευσμένα από την ελληνική παράδοση.

Η παραγωγή των φουλαριών γίνεται στο Σουφλί (από εκεί δεν έπαιρνε υφάσματα η Zeus+Dione της Μαρέβας;), ενώ τα prints είναι εμπνευσμένα κυρίως από τον μινωικό πολιτισμό.

Η Μαίρη Κατράντζου συναντήθηκε, μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας και, επί τη ευκαιρία, ανέβασε μια… αποδεικτική φωτογραφία στο Instagram, σχολιάζοντας μεταξύ άλλων: «Η συνεργασία με την Προεδρία της Δημοκρατίας είναι πολύ συγκινητική για μένα, ως Ελληνίδα δημιουργός που ζει στο εξωτερικό. Είναι εντελώς διαφορετική από κάθε άλλη συνεργασία και μου δόθηκε η ευκαιρία να δημιουργήσω κάτι που να αντιπροσωπεύει την Ελλάδα».

https://www.newsbreak.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου