Κυριακή, Ιανουαρίου 10, 2021

Ο Τραμπ και ο Τραμπάλας




Ρε παιδιά κοιτάξτε καλά. Έφυγε το 2020; Για ψάξτε καλύτερα. Γιατί εγώ νομίζω ότι είναι εδώ και κρύβεται κάπου μέσα κι από ώρα σε ώρα θα ανοίξει την πόρτα και θα μας κάνει τζα. Ρε τι κακός χρόνος επίμονος το 20. Δεν λέει να τσακιστεί να φύγει. Θα πάρει όμηρο και το ‘21.

@
Έξαλλος έγινα με τους ιεράρχες που γράψαν στα μαύρα τους παπάρια τους νόμους, αγνοησαν την κοινωνία τι περνάει και κάναν ό,τι γούσταραν αυτοί για να δείξουν στον Μητσοτάκη ποιος κυβερνάει σ’ αυτόν τον τόπο. Τον εξευτέλισαν, τον αποδυνάμωσαν και συμπεριφέρθηκαν με αγένεια προς τους πιστούς αυτής της χώρας.

@
Τους είπαν δηλαδή, είστε ηλίθιοι που κάθεστε και ακούτε την κυβέρνηση, ελάτε σε εμάς ούτε αστυνομία θα σας πειράξει ούτε κανείς.
Και δεν πειράζει αν φάτε και ένα ακόμα lock down για πάρτη μας και δεν πειράζει που έχουμε 5.000 νεκρούς, ας τους κάνουμε 6.000 ας τους κάνουμε 7.000.

@
Θα μπορούσαν οι εστιάτορες της χώρας ν’ ανοίξουν τα εστιατόρια τους, που χάνουν τις επιχειρήσεις τους και που χάνουν τις δουλειές τους οι εργαζόμενοι; Θα μπορούσαν οι μαθητές, οι φοιτητές, να μπουν στα πανεπιστήμια και να ξεκινήσουν τα μαθήματα; Θα μπορούσαν τα θέατρα να ανοίξουν; Θα μπορούσαν οι κινηματογράφοι να ανοίξουν;

@
Κανείς.
Γιατί τότε ο Χρυσοχοΐδης θα ήταν πολύ σκληρό καρύδι, ο Μητσοτάκης θα ήταν αμετάπειστος και οι συλλήψεις και τα πρόστιμα θα πήγαιναν σύννεφο.
Θα μπορούσε μια παρέα παιδιών να πάει έτσι στην παραλία να κάνει πάρτι;
Οι Ιεράρχες συμπεριφέρθηκαν σαν νέοι Ρουβίκωνες.

@
Δεν σεβάστηκαν τη δημόσια υγεία, δε σεβάστηκαν τους νόμους της χώρας, δεν σεβάστηκαν τους πιστούς που πεθαίνουν στα νοσοκομεία. Δε σεβάστηκαν τίποτα. Η εκκλησία σ’ αυτή την πανδημία έχασε τον έλεγχο και τον σεβασμό.

@
Δεν μένει ο άνθρωπος χωρίς πίστη επειδή είναι κλειστή η εκκλησία.
Η πανδημία είναι για όλους, δεν εξαιρεί ο θεός τους παπάδες. Έλεος.
Ασεβείς στα του θεού γενόμενα.

@
Στην άλλη άκρη του ατλαντικού ο άλλος ανισόρροπος, οδήγησε τους ψυχασθενείς οπαδούς του να μπουκάρουν στο Καπιτώλιο και να μικρύνουν την Αμερική, να την εξαθλιώσουν και να πεθάνουν πέντε άνθρωποι επειδή ένας παρανοϊκός δεν δέχεται να αφήσει τον Λευκό  Οίκο.

@
Πραγματικά του αξίζει να καθαιρεθεί.

@
Ευτυχώς που δεν ήταν στην Αμερική αυτή την περίοδο ο Άδωνις γιατί είναι σίγουρο ότι θα ήταν μαζί με αυτούς που μπουκάραν  στο Καπιτώλιο.
Μαζί με αυτούς τους ακροδεξιούς τραμπούκους, που ιδέα μου ήτανε ή είχανε ντυθεί σαν μακεδονομάχοι στο πιο αμερικανικό;

@
Ποιοι είναι αυτοί οι καινούργιοι άνθρωποι, κάτι μεταξύ καρναβαλιού φασίστα και βίκινγκ; Αρχίζουμε και τους συναντάμε παντού. Αυτές τις φάτσες μεταξύ αυθεντικού και ψυχασθενούς.

@
Για να μην ξεχνιόμαστε λοιπόν τι έλεγε για τον εκλεκτό του, Τραμπ, ο δικός μου Τραμπάλας, επονομαζόμενος και Άδωνις.

@
Είναι πρωτοφανές για μία χώρα δημοκρατική να δεσπόζει, να προεξέχει και να μην μπορεί να τον πειράξει κανείς, αυτό το νέο χουντικό κατασκεύασμα. Να τον έχουν πρώτο πάνελ όλοι οι να μην πω δημοσιογράφοι, να λέει τη μία αρλούμπα πίσω από την άλλη και ν’ αλλάζει με ιλιγγιώδη ταχύτητα τις απόψεις του για πρόσωπα και πράγματα.
Για τον Άδωνη μιλάω.

@
Ομολόγησε ότι στην περίπτωση της Θεσσαλονίκης η κυβέρνηση αγνόησε τους λοιμωξιολόγους κι άφησε να εορταστεί ο Άγιος Δημήτριος και να γίνουν αυτά που έγιναν και συνεχίζουν να γίνονται στη Θεσσαλονίκη, με τους εκατοντάδες νεκρούς.
Ομολόγησε ένα κακούργημα και μετά πήγε απλά σε ένα άλλο κανάλι και είπε δεν είπα εγώ αυτό που είπα.

@
Όχι, ο εισαγγελέας δεν έκανε απολύτως τίποτα. Οι εισαγγελείς είναι για τους υπόλοιπους, εμάς. Αν πεις κάτι σε σέρνουν στα δικαστήρια, σε καταδικάζουν πρωτόδικα, μετά τρέχεις στο εφετείο μετά από τρία χρόνια, σε ξανά καταδικάζουν και τρως μια ζωή. Αρκεί να είσαι χουντικός πας σε ένα κανάλι και μετά από μισή ώρα πας σε ένα άλλο.

@
Αλλά αφού ο κόσμος του αρέσει να ζει μέσα σε αυτή τη φτήνια. Αυτή την απόλυτη ξεφτίλα των δημοσιογράφων και των πολιτικών που ομολογούν κακουργήματα και μετά να γελάνε, καλά κάνουν και τα παθαίνουν οι άνθρωποι λέω εγώ ο ανάγωγος.

@
Αρχίζω να αγαπώ Άδωνη. Ούτε αυτή τη φορά κατάφερε ο Μητσοτάκης να τον αλλάξει.
Απλούστατα ο Αντώνης έχει μεγαλύτερη δύναμη από τον Κυριάκο. Γιατί οι ακροδεξιοί είναι η κυρίαρχη φλέβα Νέας Δημοκρατίας κι ας πάσχιζαν οι δημοσιογράφοι να μας πούνε ότι στη νέα κυβέρνηση είναι και ένας γκέι κι αυτό τη χαρακτηρίζει ως κεντρώα κυβέρνηση.

@
Ένας γκέι δεν φέρνει την άνοιξη.

@
Μία καθαρά ακροδεξιά κυβέρνηση είναι με ολίγους δεξιούς και με ΠΑΣΟΚτζηδες που είχανε μάθει τα κόλπα.

@
Με τη Φώφη υπηρετικό προσωπικό.

@
Έκανε και ανασχηματισμό ο Κυριακούλης, για την ακρίβεια προσπάθησε να κάνει ανασχηματισμό. Για ακόμα περισσότερη ακρίβεια τελείωσε ένα μέρος του ανασχηματισμού που ξεκίνησε να κάνει το καλοκαίρι. Ήθελε τότε να βγάλει τον Βρούτση και δεν τον έβγαλε. Έβγαλε και τον Θεοδωρικάκο. Ποιος ξέρει τι χάρη δεν του έκανε.

@
Έβαλε και ένα σκασμό βουλευτές μέσα στη κυβέρνηση και πάει για εκλογές μόλις μας πιάσουν τα εμβόλια. Αλλά υπολογίζει χωρίς τον ξενοδόχο. Ο κόσμος τα έχει χάσει. Δεν ξέρει που πατάει και που βρίσκεται. Η χώρα έχει σταματήσει να εργάζεται, είμαστε μέσα σε μία διαρκή καραντίνα απ’ όπου δεν πρόκειται να βγούμε.

@
Δεν θέλω να το παίξω Κασσάνδρα, αλλά τα χειρότερα είναι στον δρόμο ακόμα.

@
Αλήθεια γιατί απαγορεύεται ο ελληνικός λαός να μάθει τα πρακτικά των συνεδριάσεων της επιτροπής λοιμωξιολόγων; Ιατρικό απόρρητο ενός λαού.
Δεν δικαιούται ένας λαός να μάθει τι θεραπεία του κάνουν και για ποιους λόγους;

@
Τη μία μέρα οι λοιμωξιολόγοι λένε είναι καλά να μην ανοίξουν τα σχολεία, την άλλη μέρα η λοιμωξιολόγοι λένε ότι είναι πολύ καλό ν’ ανοίξουν τα σχολεία. Αυτοί δεν είναι λοιμωξιολόγοι, είναι διχασμένες προσωπικότητες.

@
Δύο εκατομμύρια εμβόλια τον μήνα είχε πει ο Πέτσας ότι θα έχουμε και το είχε πει στις 3 Δεκεμβρίου. Πώς φτάσαμε στα 240.000 εμβόλια; Και τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης μόλις τα τσέπωσαν, είπαν αυξήθηκαν από τα 5.000 τη μέρα στα 8.000 την ημέρα. Δηλαδή να νομίζουμε ότι έχουμε και περισσότερα εμβόλια.

@
Πότε θα αρπάξει ο λαός και θα γίνει κανένα Καπιτώλιο και εγώ δεν ξέρω.

@
Πήγε στη θέση του Βρούτση ο Χατζηδάκης γιατί πρέπει να φέρει σε πέρας την εντολή Κυριάκου, ιδιωτικοποίηση του ασφαλιστικού. Δεν πήγε για καλό δηλαδή.

@
Όταν θα πέσει ο Μητσοτάκης θα χρειαστεί μία τετραετία για να γκρεμίζει η επόμενη κυβέρνηση, όποια κι αν είναι. Και η Κεραμέως δεν πειράχτηκε κι αυτή, γιατί είναι αγαπημένο παιδί του Σαμαρά.

@
Και ο Βορίδης ο χουντικός με το τσεκούρι, επικεφαλής των εκλογών της χώρας στο υπουργείο Εσωτερικών. Έρμε Καρατζαφέρη, μόνο εσύ απέμεινες στο ράφι. Χουντικός ανεπρόκοπος!

@
Όσο για τον ΣΥΡΙΖΑ μη μου τους ύπνους τάραττε.
Μοιάζει σαν ξενοδοχείο η Κουμουνδούρου όπου το έχουν ρίξει στον ύπνο άπαντες. Εξουθενωμένοι επειδή κυβέρνησαν πρώτη φορά Αριστερά.
Δεν ξέρω τι θα έκαναν αν ήταν κυβέρνηση, τα ίδια η χειρότερα;
Αναμφίβολα όμως είναι η πιο ανίκανη αντιπολίτευση της μεταπολίτευσης. Αυτό μπορώ να το πω με σιγουριά. Να έχεις τέτοιο ανοιχτό γήπεδο να βάλεις γκολ κι εσύ να χάνεις από το ημίχρονο με 10-0 δεν ξανάγινε.

@
Το τρίτο κύμα έρχεται.
Και θα μας βρει χαλαρούς στην παραλία.
Έχουμε πάθει το αλτσχάιμερ της καμήλας.
Δηλαδή είμαστε στη μέση της ερήμου και δεν ξέρουμε αν είμαστε καμήλες, αν βρισκόμαστε σε έρημο, αν λέει αλήθεια η πυξίδα κι αν είναι όντως ζέστη αυτό που νιώθουμε. Αλήθεια αναρωτηθείτε. Δεν ξέρουμε τι ώρα είναι, τι μέρα είναι, αν αυτό είναι κανονικό lock down, αν όλοι αυτοί που κυκλοφορούν έχουνε λόγο κι αν τα μαγαζιά που είναι κλειστά έχουνε λόγο.

@
Κάθε βδομάδα έχουν καινούργια μέτρα, πρέπει να μαθαίνεις τι εντολές υπάρχουν κάθε βδομάδα. Έχουμε μπαϊλντίσει, έχουμε αρρωστήσει, έχουμε τρελαθεί. Το μυαλό μου είναι μαρμελάδα.

@
Ο Κυριάκος πάει για εκλογές, αλλά συσπειρώνει μαζί του αυτόν τον κόσμο που έσπρωξε ο Τραμπ στο Καπιτώλιο. Μαζεύει ακροδεξιούς, ανέβασε τον Βορίδη στα ύψιστα  των αξιωμάτων και ξαπόστειλε τον Θεοδωρικάκο που κατά κοινή ομολογία αυτός τον ανέβασε στην εξουσία.

@
Ο Άδωνις τον κάρφωσε και όχι καταλάθος για την περίπτωση της Θεσσαλονίκης, όπου είπε ότι αγνοήθηκαν οι λοιμωξιολόγοι προκειμένου να τελεστεί λειτουργία στον Άγιο Δημήτριο. Και δεν το έκανε τυχαία. Θέλει να τον διώξει ο Κυριάκος και να κάνει δικό του κόμμα, ώστε να δημιουργήσει ένα ρεύμα ακροδεξιό λίγο πριν τις εκλογές που θα γίνουν με απλή αναλογική.

@
Όλο το μυστικό είναι ποιος θα πάρει τους χαμένους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής. Γι’ αυτό μπήκε ο Βορίδης εκεί και επειδή ο Άδωνις ξέρει ότι αργά ή γρήγορα θα πάρει τον δρόμο της εξόδου, προσπαθεί να φύγει ηρωικά.

@
Αυτά που έχουν να γίνουν από δω και μπρος θα μας κάνουν να επιθυμήσουμε το 2020. Ξέρω είναι ακραίο, ξέρω είναι ανάγωγο, αλλά δεν κάνω πίσω. Το πιστεύω. Τι θα γίνει που λέει και η Πάολα; Της πουτάν@ς θα γίνει.

@
Εν τω μεταξύ κάθε μέρα και κάποιος απολογείται γιατί έκανε Πρωτοχρονιά στο Ντουμπάι. Μη χειρότερα Θεέ μου. Τι είναι η Ελλάδα; Αλκατράζ και κάποιος δραπέτευσε και τον κυνηγάμε; Επειδή περνάμε όλοι χάλια πρέπει και να καθίσουμε και όλοι εδώ;
Μη χειρότερα.

@
Κατάρες έριχνε μια γριά στον δρόμο. Που να τους πέσει το αεροπλάνο στην έρημο και να μην τους ξαναβρούνε.

@
Άσχημα θα ήταν να είχα πάει στο Ντουμπάι, από το να κάθομαι με τον αδερφό της γυναίκας μου, τον μ@λάκα και  να κάνω Πρωτοχρονιά; Να λέει αυτά τα κρυόκωλα αστεία και να λες Θεέ μου, θα παγώσουν τ’ @ρχίδι@ μου πρώτη μέρα του χρόνου, λυπήσου με.

@
Ένα μόνο καλό συνέβη. Μάθαμε την ηλικία της θείας μου. Μια ζωή μας έλεγε ότι είναι 75 και τώρα μόλις είπανε ξεκινάνε οι εμβολιασμοί για τους 85 κι άνω, σήκωσε το μπράτσο και είναι στην πόρτα έτοιμη να τρέξει.

@
Τι έχει αυτό το εμβόλιο μέσα ένας Θεός ξέρει. Πρώτη φορά λαός θα εμβολιαστεί όπως τα μοσχάρια. Γι’ αυτό όσοι πηγαίνετε για εμβολιασμό να μουγκρίζετε.
Μου ουυυυ ουυυυυυ!

@
Ο Μητσοτάκης εμβολιάστηκε, αυτός που έβγαλε το εμβόλιο, δεν εμβολιάστηκε. Τι καταλαβαίνεις εσύ; Ότι πρέπει να το κάνεις; Γι’ αυτό σου λέω μούγκριζε…

@
Βαρέθηκα. Είμαστε πάνω από δυο μήνες μέσα. Το καλύτερο το διάβασα σήμερα και με αυτό κλείνω. Έχει μια φωτογραφία της Παγώνη της λοιμωξιολόγου και λέει αν δε μου βρείτε άντρα κανένας δεν πρόκειται να βγει απ’ το σπίτι.
Το πιστεύω.
Είμαι ανάγωγός και το πιστεύω.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου