Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 22, 2021

Η Τουρκία «έσωσε την αξιοπρέπεια της ανθρωπότητας στη συριακή κρίση», δήλωσε ο Ερντογάν από τον ΟΗΕ!




Να του δώσουν το... Νόμπελ Ειρήνης!


Από το βήμα του ΟΗΕ προκάλεσε αυτή τη φορά όλο τον πλανήτη ο σουλτάνος, αφού έφτασε στο σημείο να δηλώσει πως η Τουρκία «έσωσε την αξιοπρέπεια της ανθρωπότητας στη συριακή κρίση»! Και ότι η διεθνής κοινότητα δεν μπορεί να επιτρέψει να συνεχιστεί η κρίση για άλλη μια δεκαετία.

Ο… σωτήρας Ερντογάν αναφερόμενος στο μεταναστευτικό, επανέλαβε ότι η Τουρκία «δεν έχει ούτε τα μέσα, ούτε την υπομονή να δεχτεί νέα μεταναστευτικά κύματα».

Ανακοίνωσε ότι η χώρα του θα επικυρώσει τη Συμφωνία του Παρισιού για το κλίμα, η οποία θα υποβληθεί τον επόμενο μήνα προς επικύρωση στο τουρκικό κοινοβούλιο. Μάλιστα προχώρησε και σε… μάθημα περιβαλλοντικής αγωγής, δηλώνοντας: «Όποιος έχει βλάψει περισσότερο τη Γη, όποιος έχει εκμεταλλευτεί βάναυσα τις φυσικές πηγές, θα πρέπει επίσης να κάνει τα περισσότερα για να καταπολεμήσει την κλιματική αλλαγή». Ενώ δήλωσε ότι η Τουρκία θα αναλάβει τον ρόλο που της αναλογεί στην αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής και της προστασίας του περιβάλλοντος. Χάρισε δε στιγμές γέλιου όταν ανέφερε ότι η Άγκυρα δεν έχει επικυρώσει ακόμα τη Συμφωνία του Παρισιού, λόγω των… «αδικιών» σε ό,τι αφορά τις ευθύνες, όμως διαπίστωσε ότι πρόσφατα έγινε πρόοδος!

Τέλος ο Ερντογάν πανηγυρικά ανακοίνωσε ότι η Τουρκία σύντομα θα έχει έτοιμο το Turkovac, το δικό της εμβόλιο για τον κορωνοϊό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου