Πέμπτη, Δεκεμβρίου 09, 2021

“Βόμβα” Τσίπρα: “Ο Μητσοτάκης γνωρίζει ότι το σενάριο να κερδίσει τις πρόωρες εκλογές έχει τελειώσει!” – “Μήνυμα” στο ΚΙΝΑΛ: “Δημοκρατική Παράταξη είναι να έχεις μέτωπο με τη Δεξιά…” (vid)





Δεν θα μπορούσε να λείπει από την εφ όλης της ύλης συνέντευξη του π[ροέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στο «Ήπειρος TV1» και ο σχολιασμός των εξελίξεων στο ΚΙΝΑΛ, μετά τον πρώτο γύρο των.... εσωκομματικών εκλογών γιοα την ανάδειξη νέζς ηγεσίας. Ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος επσήμανε ότι «Μόνο στην Ελλάδα οι δημοσκοπήσεις δίνουν ανάποδα αποτελέσματα απ’ αυτά που βγάζει η κάλπη» , τόνισε με νόημα σχετικά: τονίζει με νόημα «το κρίσιμο ερώτημα για όποιον εκλεγεί θα είναι τα προβλήματα της κοινωνίας και οι προτάσεις πάνω σε αυτά».

«Η χώρα βιώνει μία μεγάλη οπισθοδρόμηση με την κυβέρνηση της Δεξιάς και όταν αναφερόμαστε σε προοδευτικές δυνάμεις αυτό δεν μπορεί να είναι αδιάφορο. Δημοκρατική παράταξη σημαίνει μέτωπο απέναντι στη Δεξιά, δεν μπορεί να είσαι και με τη Δεξιά και με την Δημοκρατική Παράταξη» είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ για να υπογραμμίσει «στο τέλος της ημέρας νομίζω το κρίσιμο διακύβευμα έχει να κάνει με την καθημερινότητα των ανθρώπων, τι προτείνεις για τη διακυβέρνηση και νομίζω ότι αργά η γρήγορα ένα κόμμα το οποίο δεν μπορεί να διεκδικήσει μόνο του τη διακυβέρνηση, θα κληθεί εκ των πραγμάτων να πάρει θέση, με ποιον από τους δύο».

Τέλος, ο Αλέξης Τσίπρας εκτίμησε ότι ο πρωθυπουργός εάν πάει σε πρόωρες εκλογές θα το κάνει για να «αποφύγει την κατάρρευση, όχι γιατι θα είναι βέβαιος ότι θα τις κερδίσει, αυτό το σενάριο έχει τελειώσει».

Πηγή: efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου