Τετάρτη, Ιανουαρίου 26, 2022

Κακοκαιρία «Ελπίδα»: «Η Αττική Οδός μάς έλεγε ότι είναι παράνομο να αφήσουμε το αυτοκίνητο» ΒΙΝΤΕΟ


Καταγγελία πολίτη, ο οποίος περιέγραψε την απίστευτη ταλαιπωρία που πέρασε εγκλωβισμένος για περίπου 15 ώρες

Συνεχίζονται ακόμα και σήμερα οι προσπάθειες απομάκρυνσης οχημάτων από την Αττική Οδό, δύο μέρες μετά την επέλαση της κακοκαιρίας «Ελπίδα».

Την ίδια στιγμή, τη δική του αυτοκριτική έκανε ο πρωθυπουργός, ενώ άφησε αιχμές κατά της Αττικής Οδού και της Περιφέρειας, στον απόηχο των μεγάλων προβλημάτων, για τα οποία οι καταγγελίες συνεχίζονται.
Η καταγγελία

Στο MEGA μίλησε πολίτης, ο οποίος περιέγραψε την απίστευτη ταλαιπωρία που πέρασε εγκλωβισμένος για περίπου 15 ώρες.

«Ήταν μια πάρα πολύ δύσκολη διαδικασία. Ήμουν εγκλωβισμένος 15 ώρες, Η τουαλέτα ήταν το πιο δύσκολο κομμάτι. Το νερό ήρθε πάρα πολύ αργά, γύρω στις 8 το βράδυ. Μας μοίρασαν νερό, κονιάκ και σοκολάτες. Έκανε πολύ κρύο και από ένα σημείο και πέρα ένιωθες και τον πανικό του εγκλωβισμού» περιέγραψε.

«Μπήκαμε στην Αττική Οδό από το Δαχτυλίδι γύρω στις 10.30 το πρωί, κάναμε περίπου μιάμιση ώρα να φτάσουμε εδώ, και εδώ παγιδευτήκαμε. Στις 12 σταμάτησα να προχωράω εντελώς» συνέχισε.

Η σύζυγός του οδηγού, μετά από 3-4 ώρες εγκλωβισμού, επικοινώνησε με τη διαχειρίστρια εταιρία της Αττικής Οδού για να ρωτήσει αν μπορεί να αφήσει το αυτοκίνητο στο σημείο και να φύγει.

«Της είπαν ότι είναι παράνομο να αφήσω το αυτοκίνητο. Μετά πήρα το 112. Στις 7-8 ώρες εγκλωβισμού ψάχναμε έξοδο να φύγουμε. Ήταν φανερό πια ότι δεν πρόκειται να υπάρξει κάποια λύση. Είχε νυχτώσει και το χιόνι ήταν μισό μέτρο. Προσπάθησα να φύγω από την έξοδο που πάει προς περιφερειακό, αλλά δε γινόταν και έμεινα στο αυτοκίνητο, ελπίζοντας να πάρω το πρώτο δρομολόγιο του προαστιακού» πρόσθεσε.

«Τελικά άφησα το αυτοκίνητο, διανυκτέρευσα σε ξενοδοχείο, και μετά ήρθε συγγενικό πρόσωπο και μας πήρε από εκεί, και έτσι καταφέραμε και φτάσαμε στο σπίτι μας. Στο ξενοδοχείο φτάσαμε με την Πυροσβεστική» κατέληξε.

Δείτε όσα είπε


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου