Πέμπτη, Ιανουαρίου 27, 2022

Ο Μητσοτάκης και η νοημοσύνη του κόσμου...

 

 


Εξασκημένος στις κουτοπονηριές, ο Κ. Μητσοτάκης ζήτησε χθες «μια ειλικρινή συγγνώμη» από τους πολίτες που ταλαιπωρήθηκαν στην Αττική Οδό. Δηλαδή ζήτησε συγγνώμη για κάτι για το οποίο έχει ρίξει ήδη τις ευθύνες στην εταιρεία που διαχειρίζεται τον δρόμο. Δική του... ευθύνη δεν ανέλαβε.

Είπε ακόμα ο Κ. Μητσοτάκης ότι ο κρατικός μηχανισμός «δεν είναι ακόμα στο σημείο ετοιμότητας που απαιτούν φαινόμενα τόσο μεγάλης έντασης». Και έριξε λίγη ακόμα από την ευθύνη στην ένταση των φαινομένων, που, κάτι επιτελικό προσπαθούμε, αλλά μας πρόλαβε. Για να εξηγήσει μετά ότι «σε τριάντα μήνες δύσκολα λύνονται προβλήματα δεκαετιών» ρίχνοντας ό,τι είχε απομείνει από ευθύνες στον ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.

Στα λόγια ο κόσμος έχει φάει επιτελικότητα με το τσουβάλι. Το Μάτι θα άδειαζε σε τριάντα λεπτά, ο Χαρδαλιάς είναι Τσακ Νόρις και ο Στυλιανίδης διεθνής διάνοια. Στην πράξη έχει χορτάσει αποτυχία. Χιόνια, πλημμύρες, φωτιές, ξανά χιόνια και διαλυμένο κράτος.

Eτσι οι επικοινωνιολόγοι προσπαθούν τώρα να σώσουν τον Μητσοτάκη από τη φθορά και τον θυμό. Και το κόλπο είναι να αναλαμβάνει ο πρωθυπουργός τις ευθύνες του πετώντας τις ταυτόχρονα σε κάποιους άλλους.

Oσο για την αναφορά στο υπουργείο Κλιματικής Αλλαγής, ας μην αναλύσουμε πόσο άσχετη είναι με την όλη συζήτηση. Το υπουργείο Κλιματικής Αλλαγής δεν είναι για να ρίχνει εγκαίρως αλάτι στους δρόμους. Ούτε για να βάζει τροχονόμους στην Κατεχάκη. Απολογηθείτε και μην παίζετε με τη νοημοσύνη του κόσμου...

ΑΥΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου