Τετάρτη, Ιανουαρίου 19, 2022

Νεκταρία Πολάκη: «Αθλιότητες! ΜΜΕ μετέδωσαν ότι ευθύνομαι για απώλεια αμπουλών ναρκωτικής ουσίας τη μέρα που δεν εφημέρευα καν!»




Επιχείρηση σπίλωσης από μερίδα ΜΜΕ, καταγγέλλει η αναισθησιολόγος ξαδέλφη του Παύλου Παλάκη, Νεκταρία Πολάκη, που όπως αναφέρει σε δήλωσή της, «μετέδωσαν και αναπαρήγαγαν (και μάλιστα το Mega ονομαστικά)» είδηση στην οποία την κατηγορούν πως ευθύνεται για την απώλεια δύο αμπουλών ναρκωτικής ουσίας από δημόσιο νοσοκομείο στο οποίο εργάζεται.

Η Νεκταρία Πολάκη καταγγέλει τις αθλιότητες και συκοφαντίες – όπως η ίδια λέει – των ΜΜΕ, διαψεύδει τα δημοσιεύματα και παραπέμπει στη δικαιοσύνη όσους κρύβονται πίσω από αυτά.

Το απίστευτο της υπόθεσης είναι ότι στις 13/1, ημέρα που σύμφωνα με το ρεπορτάζ εκλάπηκαν οι αμπούλες, η Νεκταρία δήλωσε στο TheFaq ότι «εγώ καν δεν εφημέρευα, είχα άδεια. Το Μega είπε ότι εφημέρευα μόνη μου εκείνη την ημέρα».

«Εκτός από τις συκοφαντίες, αυτοί οι ανεύθυνοι που τις διαρρέουν και αυτοί που τις αναμεταδίδουν καλό είναι να σκεφτούν τώρα τι θα πουν στο δικαστήριο» δήλωσε η Νεκταρία Πολάκη προαναγγέλλοντας την προσφυγή της στη Δικαιοσύνη.

Αναλυτικά η δήλωσή της όπως δημοσιεύτηκε από τον Παύλο Πολάκη:

Νεκταρια Πολακη: Αθλιότητες
«Τα ΜΜΕ μετέδωσαν και αναπαρήγαγαν (και μάλιστα το MEGA ονομαστικά) ότι η αναισθησιολόγος της πολύκροτης υπόθεσης κατηγορείται ότι ευθύνεται για την απώλεια δύο αμπουλών ναρκωτικής ουσίας από δημόσιο νοσοκομείο, σε χρόνο που εκείνη εφημέρευε.

Το καταπληκτικό είναι ότι πληροφορούμαι πως δεν έχει χαθεί τίποτα από το νοσοκομείο. Εκτός από τις συκοφαντίες, αυτοί οι ανεύθυνοι που τις διαρρέουν και αυτοί που τις αναμεταδίδουν καλό είναι να σκεφτούν τώρα τι θα πουν στο δικαστήριο. Το καταπληκτικό είναι ότι στις 13/1 εγώ καν δεν εφημέρευα, είχα άδεια. Το Μega είπε ότι εφημέρευα μόνη μου εκείνη την ημέρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου