Κυριακή, Ιανουαρίου 29, 2023

Στέφανος Τσιτσιπάς: Η μεγάλη μάχη με τον Τζόκοβιτς στον τελικό του Australian Open Στη «Rod Laver Arena» μεγάλη μάχη του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Νόβακ Τζόκοβιτς





Το πρώτο του τρόπαιο σε Grand Slam διεκδικεί στις 10.30 ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος αντιμετωπίζει τον Νόβακ Τζόκοβιτς στον τελικό του Australian Open.


Ο τελικός του Australian Open, θα διεξαχθεί στη «Rod Laver Arena» και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το κανάλι Eurosport 1 HD.

Υπενθυμίζεται ότι ο σέρβος τενίστας κυριάρχησε με 3-0 σετ του Αμερικανού Τόμι Πολ και ο Έλληνας τενίστας του Κάρεν Κατσάνοφ με 3-1 σετ.

 



Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αναμετρηθεί ξανά με τον Νόβακ Τζόκοβιτς σε διεκδίκηση Grand Slam τίτλου. Σημειώνεται ότι η τελευταία τους συνάντηση ήταν στον τελικό του Roland Garros το 2021.

Τότε πάντως η μάχη τους ήταν επική με τον Έλληνα άσο να προηγείται με 2-0 σετ αλλά τον Σέρβο να κάνει αντεπίθεση και να επικρατεί εν τέλει εκείνος με 3-2 σετ.


Με τη διαφορά ότι ο ένας ψάχνει το πρώτο του μεγάλο τρόπαιο, ενώ ο άλλος κυνηγά το μυθικό 22ο major τίτλο του.



Και μπορεί για πολλούς να θεωρείται ότι ο Τζόκοβιτς είναι το φαβορί της αναμέτρησης, ωστόσο για τις στοιχηματικές εταιρείες και ο Τσιτσιπάς συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου