Παρασκευή, Φεβρουαρίου 03, 2023

Τσίπρας: «H κυβέρνηση της ακρίβειας, των υποκλοπών και της εκτροπής ήρθε η ώρα να κριθεί από τον ελληνικό λαό» ΒΙΝΤΕΟ




«Ήρθε η ώρα να απαντήσει ο κάθε πολίτης (...) στο δίλημμα που επιτακτικά βάζει η ίδια η ζωή και η πραγματικότητα: Δημοκρατία ή Νέα Δημοκρατία. Δικαιοσύνη ή Μητσοτάκης»


Από το κλειστό γήπεδο μπάσκετ του Απόλλωνα Πατρών στην Πάτρα, όπου πριν από λίγη ώρα ολοκλήρωσε την προεκλογική ομιλία του, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξης Τσίπρας τόνισε πως «η κυβέρνηση της ακρίβειας, η κυβέρνηση των ανισοτήτων, των υποκλοπών και των εκβιασμών, η κυβέρνηση της διαφθοράς και της εκτροπής ήρθε η ώρα να κριθεί από τον ελληνικό λαό».

Ο Αλέξης Τσίπρας εξέφρασε την πεποίθηση ότι το «πάθος» και η «αποφασιστικότητα» του κόσμου που έδωσε το «παρών» στο γήπεδο, δηλώνει όχι μόνο τη «δυνατότητα» του ΣΥΡΙΖΑ να κερδίσει στις επερχόμενες εκλογές, αλλά ότι βρίσκεται ήδη «μπροστά στις μεγάλες ευθύνες» που τού έχει δώσει ο λαός για να «βγάλει τη χώρα από το τέλμα που έχει οδηγηθεί τα τελευταία 3,5 χρόνια».

«Όποιος ξέχασε, θυμήθηκε και έμαθε, έμαθαν οι νεότεροι τί σημαίνει η δεξιά του κυρίου Μητσοτάκη», είπε χαρακτηριστικά, αντιδρώντας στο άκουσμα του «κλασικού» συνθήματος και τόνισε πως «ήρθε η ώρα να απαντήσει ο κάθε πολίτης, ό,τι κι αν ψήφισε στις τελευταίες εκλογές, στο δίλημμα που επιτακτικά βάζει η ίδια η ζωή και η πραγματικότητα: Δημοκρατία ή Νέα Δημοκρατία. Δικαιοσύνη ή Μητσοτάκης».


«Συντριπτική η απάντηση του λαού»

«Η απάντηση που θα δώσει ο λαός θα είναι συντριπτική. Η απάντηση θα είναι Δημοκρατία. Η απάντηση θα είναι Δικαιοσύνη. Η απάντηση θα είναι η μεγάλη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στις εκλογές, όποτε και αν αποφασίσουν να στήσουν τις κάλπες», δήλωσε επίσης ο επικεφαλής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και επανέλαβε πως «ο εφιάλτης που ζούμε ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια θα φτάσει στο τέλος του» και «η δημοκρατία, το κράτος Δικαίου, η Δικαιοσύνη θα επιστρέψουν σε αυτόν τον τόπο».

Δείτε την ομιλία Τσίπρα από την Πάτρα





Η απάντηση του λαού θα είναι η δημοκρατία και η δικαιοσύνη


«Η απάντηση που θα δώσει ο λαός θα είναι συντριπτική. Η απάντηση θα είναι Δημοκρατία. Η απάντηση θα είναι Δικαιοσύνη. Η απάντηση θα είναι η μεγάλη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στις εκλογές, όποτε και αν αποφασίσουν να στήσουν τις κάλπες», ξεκαθάρισε από την Πάτρα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ



«Ήρθε η ώρα του λαού» είναι το μήνυμα που εκπέμπει από την Πάτρα, με τηνομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στο κλειστό γήπεδο «Απόλλωνα» στην Πάτρα.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μίλησε σε έναν χώρο κατάμεστο κόσμου, που έχει βρεθεί εκεί προκειμένου να ακούσει την προοδευτική και αριστερή εναλλακτική κυβερνητική πρόταση της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ύστερα και από την απόλυτη επιτυχία της ομιλίας του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο Περιστέρι

Η ένθερμη υποδοχή του κόσμου

Η απάντηση στο δίλημμα «Δημοκρατία ή Νέα Δημοκρατία» θα είναι η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας στο πλήθος κόσμου που βρέθηκε  κλειστό γήπεδο του «Απόλλωνα» στην Πάτρα, εξαπολύοντας σκληρή επίθεση στην κυβέρνηση Μητσοτάκη και τον ίδιο τον πρωθυπουργό για τις πολιτικές επιλογές του σε Υγεία, Οικονομία, Παιδεία, Ενέργεια, Δικαιοσύνη και κράτος Δικαίου.

Η κυβέρνηση της διαφθοράς και της εκτροπής ήρθε η ώρα να κριθεί από τον ελληνικό λαό

«Ήρθε η ώρα του λαού. Η κυβέρνηση της ακρίβειας, η κυβέρνηση των ανισοτήτων, των υποκλοπών και των εκβιασμών, η κυβέρνηση της διαφθοράς και της εκτροπής ήρθε η ώρα να κριθεί από τον ελληνικό λαό»

Με αυτά τα λόγια ξεκίνησε την ομιλία του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι το «πάθος» και η «αποφασιστικότητα» του κόσμου που παρευρίσκεται δηλώνει όχι μόνο τη «δυνατότητα» του ΣΥΡΙΖΑ να κερδίσει στις επερχόμενες εκλογές, αλλά ότι βρίσκεται ήδη «μπροστά στις μεγάλες ευθύνες» που του δώσει ο λαός για να «βγάλει τη χώρα από το τέλμα που έχει οδηγηθεί τα τελευταία 3,5 χρόνια».

«Όποιος ξέχασε, θυμήθηκε και έμαθε, έμαθαν οι νεότεροι τί σημαίνει η δεξιά του κ. Μητσοτάκη», είπε χαρακτηριστικά αντιδρώντας στο άκουσμα του εν λόγω συνθήματος και τόνισε πως «ήρθε η ώρα να απαντήσει ο κάθε πολίτης, ό,τι κι αν ψήφισε στις τελευταίες εκλογές, στο δίλημμα που επιτακτικά βάζει η ίδια η ζωή και η πραγματικότητα: Δημοκρατία, ή Νέα Δημοκρατία, Δικαιοσύνη, ή Μητσοτάκης».

«Η απάντηση που θα δώσει ο λαός θα είναι συντριπτική. Η απάντηση θα είναι Δημοκρατία. Η απάντηση θα είναι Δικαιοσύνη. Η απάντηση θα είναι η μεγάλη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στις εκλογές, όποτε και αν αποφασίσουν να στήσουν τις κάλπες», δήλωσε ο Αλ. Τσίπρας και επανέλαβε πως «ο εφιάλτης που ζούμε ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια θα φτάσει στο τέλος του» και «η δημοκρατία, το κράτος Δικαίου, η Δικαιοσύνη θα επιστρέψουν σε αυτόν τον τόπο».

Τα πεζοδρόμια είναι μέρος της ιστορίας μας

Από το βήμα του κλειστού γηπέδου, ο Αλέξης Τσίπρας απαντά στους κυβερνητικούς λαϊκισμούς περί «πεζοδρομίων». Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ξεκαθάρισε πως τα πεζοδρόμια είναι «κομμάτι της ιστορίας»  του λαού καθώς εκεί κερδίθηκαν οι μεγάλες δημοκρατικές του κατακτήσεις, θυμίζοντας μία σειρά μεγαλειωδών ιστορικών ξεσηκωμών, όπως η εξέγερση του Πολυτεχνείου. Με νόημα σημείωσε, πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης «μπορεί να τα φοβάται, αλλά να μην τα υποτιμά».

Υπενθυμίζεται πως ο πρωθυπουργός χαρακτήρισε απαράδεκτη την απόφαση για μη συμμετοχή στις ψηφοφορίες στη Βουλή κάνοντας λόγο για «πεζοδρομιακή δημοκρατία» και δήλωσε ότι είχε προειδοποιήσει ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ θα επιχειρήσει να ρίξει τη χώρα στον βούρκο. Ένα κόμμα που υποτίθεται ότι διεκδικεί την πλειοψηφία στη Βουλή, την εγκαταλείπει».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου