Δευτέρα, Ιουνίου 05, 2023

Σκεφτείτε ο Σκέρτσος και ο Θεοχάρης να ήταν ΣΥΡΙΖΑ ή ΠΑΣΟΚ! Α λα καρτ η «ευαισθησία» των συστημικών μέσων ενημέρωσης – Εδώ δεν είδαν καν τον ...Ψαριανό!




Eurokinissi

 
 


Σε μια απίστευτη προσπάθεια παραχάραξης των κανόνων της οικονομίας προέβησαν ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Άκης Σκέρτσος, και ο πρώην υπουργός, Χάρης Θεοχάρης.
ΑΚΗΣ ΣΚΕΡΤΣΟΣ (Απευθυνόμενος στον Παναγιώτη Δουδωνή): «Πείτε μας γιατί το σοσιαλιστικό ΠΑΣΟΚ θέλει να επιδοτήσει κατανάλωση πλουσίων και τουριστών με οριζόντια περικοπή ΦΠΑ; Τα φορολογικά μέτρα πρέπει να είναι δίκαια και αποτελεσματικά. Μείωση ΦΠΑ ανοίγει τρύπα στα ταμεία 1,5 δισ. και μπαίνει στην τσέπη μεσαζόντων. Ακόμη κι αν έφτανε ένα μέρος της στο τελικό προϊόν θα ωφελούνταν περισσότερο οι έχοντες. Για ποια φορολογική δικαιοσύνη μιλάμε ακριβώς;».

ΧΑΡΗΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ: «Η πιο απλή απόδειξη πως το μεγαλύτερο μέρος των εσόδων των έμμεσων φόρων έρχονται από την ανώτερη τάξη είναι η εξής: ο ΦΠΑ στα τρόφιμα είναι €2,8 δισ. Το market pass που έχει διευρυμένα κριτήρια & αγγίζει και τη μεσαία τάξη κόστισε €600 εκατ. Τη διαφορά την πληρώνουν οι εύποροι!»


Ώστε οι έμμεσοι φόροι βλάπτουν τους πλούσιους και ωφελούν τους φτωχούς! Θα καταξοδευτεί ο επιχειρηματίας και θα πέσουν έξω τα καράβια του εφοπλιστή όταν πληρώνουν 24% τον ΦΠΑ στα μακαρόνια, όσο και ο άνεργος στο Πέραμα ή την Αγία Βαρβάρα!








Σκεφτείτε τα παραπάνω να τα έλεγαν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ή του ΠΑΣΟΚ τι θα γινόταν από τα συστημικά μέσα ενημέρωσης. Τώρα που είναι απλώς κορυφαία στελέχη της ΝΔ είναι απλώς του...Αγίου Πνεύματος!

ΥΓ: Εδώ δεν έκαναν καν αναφορά στα όσα απίστευτα ξεστόμισε κατά των καθηγητών για τους χάκερς στις εξετάσεις, τα οποία προσπέρασε και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, διυλίζοντας όλοι μαζί τον κώνωπα!


Β.Σκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου