Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 27, 2023

Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα του Άδωνι για τα ναυπηγεία Ελευσίνας και ο πονοκέφαλος του Μαξίμου Όταν ο πρώην Αμερικάνος πρέσβης Τζέφρι Πάιατ και ο πρώην υπουργός Ανάπτυξης πουλούσαν φύκια για μεταξωτές κορδέλες

 


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

 

 


Σε μεγάλο πονοκέφαλο για την κυβέρνηση εξελίσσονται τα ναυπηγεία Ελευσίνας. Μέρες τώρα το μέγαρο Μαξίμου μαζί με το πεντάγωνο αναζητούν προσωρινή λύση για να μην μείνουν απλήρωτοι οι εργαζόμενοι και να μην σκάσει η «βόμβα» στα χέρια της κυβέρνησης παραμονή των Δημοτικών και Περιφερειακών εκλογών.


Το σημερινό αδιέξοδο ως προς την ρευστότητα του ναυπηγείου Ελευσίνας αποδεικνύει ότι τόσο ο πρώην Αμερικάνος πρέσβης Τζέφρι Πάιατ, όσο και ο πρώην υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης πουλούσαν φύκια για μεταξωτές κορδέλες εμφανίζοντας αμερικανικές τράπεζες να εγγυώνται την αναπτυξιακή πορεία του συγκεκριμένου ναυπηγείου. Μάλιστα κατά την προεκλογική περίοδο ο κ. Γεωργιάδης εμφανιζόμενος ως …σωτήρας του ναυπηγείου της Ελευσίνας, το είχε μετατρέψει σε τηλεοπτικό στούντιο με κομπάρσους για τις προεκλογικές ανάγκες του.

Δ.Β.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου