Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 27, 2023

Ακρίτα κατά Εφημερίδας των Συντακτών...

 Με μία δηκτική ανάρτηση η βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, Έλενα Ακρίτα, καταφέρεται εναντίον της Εφημερίδας των... Συντακτών για πρόσφατο κείμενό της με τίτλο «Υπέρκομψος Τάιλερ εναντίον Μαρέβας».

Ειδικότερα, η Έλενα Ακρίτα με ανάρτησή της στο Facebook κοινοποίησε στιγμιότυπο οθόνης από το site της ΕΦΣΥΝ με το επίμαχο άρθρο γράφοντας «να χαίρεστε τον τίτλο σας και εις ανώτερα, συνάδελφοι».

Η ίδια υπερασπίζεται τη θέση της στα σχόλια της ανάρτησης στην οποία γράφουν ακόλουθοί της παραθέτοντας τον σχετικό σύνδεσμο και σημειώνοντας με ειρωνεία «όλο το “χιουμοριστικό” κείμενο. Θα ξεκαρδιστείτε στα γέλια». 

«”Χιουμοριστικός” τίτλος σε μη χιουμοριστικό κείμενο. Γελαει ο κόσμος – για όλους τους λάθος λόγους», γράφει σε άλλο σχόλιο.

Τι έγραφε η Εφημερίδα των Συντακτών
Στο συγκεκριμένο κείμενο της Εφημερίδας των Συντακτών το οποίο δημοσιεύθηκε στις 20 Σεπτεμβρίου, δηλαδή στο μεσοδιάστημα μεταξύ των δύο εσωκομματικών εκλογικών αναμετρήσεων του ΣΥΡΙΖΑ γίνεται εκτενής αναφορά για τις κινήσεις των δύο υποψηφίων, ενώ αναφέρεται και ο σύντροφος του νικητή -πλέον- της κούρσας, Τάιλερ Μακμπέθ. 

Συγκεκριμένα, η στήλη μιλάει για «μιντιακό παροξυσμό με τον Κασσελάκη» ο οποίος «αρχίζει να ξεφεύγει».

«Τηλεοπτικοί ρεπόρτερ ξημεροβραδιάζονται έξω από το σπίτι και το γραφείο του. Μέχρι και μια «γιαγιά» του εμφανίστηκε σε lifestyle εκπομπή, με πραγματική συγγένεια ότι η… πεθερά της με τον… προπάππο του Κασσελάκη ήταν αδέλφια. 

Ο Κασσελάκης δεν το άφησε ασχολίαστο, λέγοντας ότι ούτε την ξέρει τη γυναίκα, αλλά πλέον ήταν αργά.

Πάντως πρόλαβε και κέρασε κουλούρια κάποιους ρεπόρτερ που τον ακολούθησαν εκεί που έπαιρνε καφέ, με τον χαριτωμένο ρεπόρτερ να αναφωνεί «μπάι, Τάιλερ». 

Εντάξει, παιδιά, λίγο να μαζευτούμε, εκλογές στο δεύτερο μεγαλύτερο κόμμα κάνουμε, όχι lifestyle πανηγύρι.

Τι να πεις όμως όταν ο Κασσελάκης χαιρετάει την παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου και ΟΛΟ το πάνελ της με τα μικρά τους ονόματα; 

Μόνο μη φτάσουμε από την «υπέρκομψη Μαρέβα» στον «υπέρκομψο Τάιλερ»», αναφέρει χαρακτηριστικά το άρθρο το οποίο προκάλεσε την αντίδραση της Έλενας Ακρίτα...

topontiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου