Πέμπτη, Φεβρουαρίου 22, 2024

Συγκλονίζει! Το ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ από την Μαρία Καρυστιανού για τις 600.000 υπογραφές για ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ στα Τέμπη! Η Βουλή οφείλει να υιοθετήσει το ψήφισμα! Ξεπέρασαν τις 630.000 οι υπογραφές




 Πώς μπορείτε να συμμετάσχετε στο ψήφισμα για την εθνική τραγωδία στα Τέμπη.

Ζητά την υποστήριξη των πολιτών για την αναθεώρηση του Συντάγματος και την ενεργοποίηση του νόμου περί ευθύνης υπουργών και κατάργηση της βουλευτικής ασυλίας, για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Ξεπέρασε τις 630.000 υπογραφές το ψήφισμα με το οποίο η Μαρία Καρυστιανού ζητά την υποστήριξη των πολιτών για την αναθεώρηση του Συντάγματος και την ενεργοποίηση του νόμου περί ευθύνης υπουργών και κατάργηση της βουλευτικής ασυλίας, για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Το ψήφισμα που αφορά τα Τέμπη αναφέρει: «Οι Έλληνες πολίτες απαιτούν από την Βουλή, την έναρξη των διαδικασιών, για την αναθεώρηση του Συντάγματος και την ενεργοποίηση του νόμου περί ευθύνης υπουργών, καθώς και την κατάργηση της βουλευτικής ασυλίας, όταν προκύπτει ποινική ευθύνη πολιτικών προσώπων. Η ατιμωρησία πολιτικών προσώπων δεν συνάδει με την ηθική, ούτε με τη δημοκρατία, αρετές για τις οποίες είμαστε περήφανοι!».

Πώς μπορείτε να υπογράψετε το ψήφισμα για την εθνική τραγωδία στα Τέμπη

Για να υπογράψετε το ψήφισμα το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το όνομα, το επώνυμο και το e-mail σας για την επιβεβαίωση και κανένα άλλο στοιχείο.


Όπως αναφέρει το κείμενο του ψηφίσματος, «κατά τη διαδικασία θα σας ζητηθεί χρηματικό ποσό, το οποίο θα είναι προαιρετικό και δεν αφορά τον σύλλογο «Τέμπη 2023» αλλά την πλατφόρμα που φιλοξενεί το ψήφισμα. Επιλέγετε την κοινοποίηση αντί της κατάθεσης χρημάτων, με email επιβεβαίωσης, ώστε να είναι έγκυρη η υπογραφή σας».




Αν θέλετε να συμμετάσχετε στο ψήφισμα ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.

Τέλος, προς υποστήριξη της διαδικασίας συλλογής υπογραφών κυκλοφορεί αφίσα που φέρει QR CODE προς διευκόλυνση όσων επιθυμούν να συμμετάσχουν.


Το κείμενο του ψηφίσματος

«Οι Έλληνες πολίτες απαιτούν από την Βουλή, την έναρξη των διαδικασιών, για την αναθεώρηση του Συντάγματος και την ενεργοποίηση του νόμου περί ευθύνης υπουργών, καθώς και την κατάργηση της βουλευτικής ασυλίας, όταν προκύπτει ποινική ευθύνη πολιτικών προσώπων.


Η ατιμωρησία πολιτικών προσώπων δεν συνάδει με την ηθική, ούτε με τη δημοκρατία, αρετές για τις οποίες είμαστε περήφανοι! Κατά τη διαδικασία θα σας ζητηθεί χρηματικό ποσό, το οποίο θα είναι προαιρετικό και δεν αφορά τον σύλλογο «Τέμπη 2023» αλλά την πλατφόρμα που φιλοξενεί το ψήφισμα.

Επιλέγετε την κοινοποίηση αντί της κατάθεσης χρημάτων, με email επιβεβαίωσης, ώστε να είναι έγκυρη η υπογραφή σας», αναφέρει στο μήνυμα-κάλεσμά της η Μαρία Καρυστιανού, η οποία είχε καθηλώσει το Πανελλήνιο με την κατάθεσή της ενώπιον της Εξεταστικής Επιτροπής που διερευνά το δυστύχημα».



0SHARES
ShareTweet


Ένα συγκλονιστικό “μεγάλο ευχαριστώ” στέλνει η Μαρία Καρυστιανού που έχασε την κόρη της στα Τέμπη, για τις 600.000 υπογραφές που έχουν μαζευτεί μέχρι τώρα, τις οποίες θα τις στείλει στον εισαγγελέα, ο οποίος οφείλει να τις δώσει στην Βουλή για ψήφιση

«Σε μια δημοκρατική χώρα, η Βουλή είναι υποχρεωμένη να ΣΕΒΑΣΤΕΙ την επιθυμία των πολιτών».

ΥΓ: Εμείς ευχαριστούμε κυρία Καρυστιανού…






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου