Πέμπτη, Μαρτίου 14, 2024

Η βασιλική σύζυγος Καμίλα έγινε... κούκλα Barbie - Η αντίδραση της (βίντεο) Η αντίδραση της βασιλικής συζύγου Καμίλα όταν είδε ότι έγινε... κούκλα.




AP

 
 


Η βασίλισσα Καμίλα δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα γέλια της καθώς της παρουσιάστηκε η δική της κούκλα Barbie σήμερα το απόγευμα και αστειεύτηκε ότι οι σχεδιαστές της «αφαίρεσαν περίπου 50 χρόνια από τη ζωή της».

Η 76χρονη βασίλισσα παρέθεσε δεξίωση για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας στο παλάτι του Μπάκιγχαμ, στην οποία παρευρέθηκε και η Dame Helen Mirren, ως πρόεδρος της οργάνωσης WOW (Women of the World).





Όπως αναφέρει η dailymail, η βασίλισσα έδειχνε κομψή με μπλε μίντι φόρεμα με λεπτομέρεια με φερμουάρ από τη Fiona Clare και μαύρη κάπα Amanda Wakeley.




Η βασίλισσα ολοκλήρωσε το σύνολό της με ένα βραχιόλι Van Cleef & Arpels, σκουλαρίκια με διαμάντια και μαργαριτάρια και μαύρες μπότες από τον Eliot Zed.

Πριν από την δεξίωση το WOW Global έλαβε μια ανάλυση του outfit της Καμίλα, ώστε να μπορέσει να το αναδημιουργήσει με ακρίβεια για την Barbie της.


Οι σχεδιαστές της κούκλας αναδημιούργησαν επιδέξια το χαρακτηριστικό χτένισμα της Camilla και πρόσθεσαν μια καρφίτσα της WOW Global στην κάπα της.

Αφού της παρουσιάστηκε η κούκλα, η Καμίλα είπε ότι ήταν «υπέροχη» και γέλασε.

Είπε: «Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Είναι υπέροχη και μου αφαίρεσαν περίπου 50 χρόνια. Είμαι πολύ ευγνώμων. Σας ευχαριστώ πολύ που το κάνατε αυτό, είναι υπέροχο».


Απευθυνόμενη στους υπόλοιπους καλεσμένους της, η Καμίλα πρόσθεσε: «Θα έπρεπε όλοι να έχετε μια Barbie!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου