Τρίτη, Απριλίου 23, 2024

Σε «ανοιχτή γραμμή» με Βόζεμπεργκ ο Παυλόπουλος του ΣΚΑΪ εν ώρα εκπομπής Ο Άκης Παυλόπουλος ζήτησε από τον Παύλο Χρηστίδη να εξηγήσει τα όσα δήλωσε για το ψηφοδέλτιο της ΝΔ επειδή του έστειλε μήνυμα η Ελίζα Βόζεμπεργκ.





 
 

Η σχέση που έχει αναπτυχθεί μεταξύ του Μεγάρου Μαξίμου και των τηλεοπτικών σταθμών, των περισσοτέρων τουλάχιστον, από τις 7 Ιουλίου 2019 μέχρι και σήμερα, είναι τέτοια που πλέον δεν μας κάνει τίποτα εντύπωση.

Ακόμα και όταν ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στέλνει μήνυμα σε παρουσιαστή εκπομπής για να ζητήσει εξηγήσεις για κάτι που είπε ένας καλεσμένος στο στούντιο.


Η Ελίζα Βόζεμπεργκ έστειλε μήνυμα την Κυριακή (21/4) στον Άκη Παυλόπουλο, κατά τη διάρκεια «ζωντανής» εκπομπής, επειδή δεν της άρεσε κάτι που δήλωσε μόλις μερικά δευτερόλεπτα νωρίτερα ο Παύλος Χρηστίδης.

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ δήλωσε ότι το ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας προκαλεί γέλιο, κάτι που δεν ακούστηκε καλά στην ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και έτσι αποφάσισε να στείλε μήνυμα στον Άκη Παυλόπουλο.


Τι έκανε ο παρουσιαστής; Ζήτησε εξηγήσεις από τον κ. Χρηστίδη για τα όσα είχε αναφέρει, ενώ το είχε ήδη κάνει.

Έπρεπε όμως μάλλον να ξαναρωτήσει. Ευρωβουλευτής είναι η κ. Βόζεμπεργκ. Δεν παίζεις…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου