Τρίτη, Απριλίου 23, 2024

Παναθηναϊκός – Μακάμπι: Η ώρα και το κανάλι του αγώνα της Euroleague Όλα είναι έτοιμα για τα Playoffs της Euroleague με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται την Μακάμπι Τελ Αβίβ στο ΟΑΚΑ.




ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI

 
 


Πρεμιέρα για τα Playoffs της Euroleague σήμερα όπου ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει την Μακάμπι Τελ Αβίβ στο κλειστό του ΟΑΚΑ, με στόχο να κάνει το πρώτο βήμα για να φτάσει στο φετινό Final Four του Βερολίνου. Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός έχει γνωστοποιήσει ότι τα εισιτήρια του αγώνα εξαντλήθηκαν μερικές ώρες μετά την κυκλοφορία τους, κάτι που σημαίνει ότι το «Νίκος Γκάλης» θα είναι κατάμεστο.

Το τζάμπολ είναι προγραμματισμένο για τις 20:30 και το κανάλι που θα δείξει τον αγώνα live είναι το Novasports Prime.


Στην χθεσινή (22/04) συνε΄ντευξη Τύπου ο προπονητής του «τριφυλλιού» Εργκίν Αταμάν, δήλωσε πως η σειρά αναμένεται να είναι πολύ σκληρή. «Δεν υπάρχουν εύκολες σειρές στα playoffs. Ολοκληρώσαμε την κανονική περίοδο στη δεύτερη θέση, αλλά τώρα όλα ξεκινούν από την ισοπαλία. Η Μακάμπι είναι μια πολύ καλή ομάδα, έχει πολύ καλούς και έμπειρους παίκτες», πρόσθεσε.

Επίσης εκθείασε την επιθετική δεινότητα της ομάδας του Ισραήλ και μίλησε για τον τρόπο με τον οποίο θα πρέπει να παίξουν οι παίκτες του, τονίζοντας: «Η πραγματικότητα είναι ότι η Μακάμπι είναι η καλύτερη ομάδα επιθετικά στην EuroLeague. Εμείς θα παίξουμε το παιχνίδι μας και την άμυνά μας, ειδικά στην έδρα μας. Πρέπει να είμαστε το ίδιο aggresive στην επίθεση και να παίξουμε σωστά στο τρανζίσιον για να σκοράρουμε περισσότερο από τη Μακάμπι. Για να είμαστε ρεαλιστές και να λέμε την πραγματικότητα, δεν είναι εφικτό να την περιορίσουμε στους 65-70 πόντους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου