Τρίτη, Απριλίου 23, 2024

Σαν σήμερα ξεκίνησε η σύγχρονη ελληνική γενοκτονία





Ήταν 23 Απριλίου του 2010, όταν ο μοιραίος Γιώργος Παπανδρέου ανήγγειλε από το Καστελόριζο την υπαγωγή της Ελλάδας, στο ΔΝΤ, καταστρατηγώντας κάθε έννοια ευρωπαϊκού δικαίου, εξοβελίζοντας πρακτικά την πατρίδα μας από την ΕΕ.



Ο Γιώργος Παπανδρέου ο οποίος εξελέγη με την βοήθεια ενός θηριώδη μηχανισμού που εκτοξεύεται ασύλληπτα ψεύδη, προέβη στην δολοφονία χαρακτήρα του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, συνέτριψε την εθνική πολιτική της προηγούμενης κυβέρνησης, με την βοήθεια ενός τρομακτικού παρακράτους που δρούσε από το Μπακού, την Άγκυρα και μέσω Βερολίνου έφτανε στην Ουάσινγκτον.

Ήταν τα εξωφρενικά πρωτοσέλιδα βάπτιζαν τον Κώστα Καραμανλή ως εμπρηστή, δολοφόνο, διεφθαρμένο, παχύδερμο, ενώ από την άλλη παρουσίαζαν τον μειωμένης νοημοσύνης Γιώργο Παπανδρέου ως τον άνθρωπο που θα έφτιαχνε σούπερ σχολεία και θα έσβηνε τα χρέη από τις τράπεζες!



Το αποτέλεσμα; Σήμερα, 14 χρόνια μετά, το δημόσιο χρέος έχει εκτοξευτεί, παρά το πλιάτσικο και τις θυσίες του ελληνικού λαού, το εμπορικού ισοζυγίου έχει απογειωθεί, όμως ο πληθυσμός της Ελλάδας μειώνεται ραγδαία, καταγράφοντας την μεγαλύτερη μείωση στην ιστορία του νεότερου ελληνικού κράτους.

Τα Ασφαλιστικά ταμεία έχουν καταστραφεί, μαζί με χιλιάδες μικροομολογιούχους οι οποίοι ληστεύθηκαν κυριολεκτικά για να μην ζημιωθούν οι τράπεζες της Ελλάδας και της Ευρώπης…



Σήμερα λοιπόν είναι η μαύρη επέτειος που έχει οδηγήσει την Ελλάδα στα πρόθυρα της εθνικής, κοινωνικής και βιολογικής καταστροφής.

Ένα ασύλληπτο εθνικό έγκλημα για το οποίο ουδείς τιμωρήθηκε. Ακόμα και σήμερα που ο Τσαρλς Νταλάρα έχει το θράσος να αποκαλύπτει ότι το δολοφονικό PSI έγινε για να σωθούν οι τράπεζες και η ευρωζώνη…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου