Τετάρτη, Μαΐου 08, 2024

Ινδία: 32χρονη έριξε τον κωφάλαλο γιο της σε ποτάμι με κροκόδειλους - «Σκότωσε τον, μόνο τρώει» της έλεγε ο πατέρας του H άγρια δολοφονία πραγματοποιήθηκε μετά από καβγά που είχαν η 32χρονη Σαβίτρι Κουμάρ με τον 27χρονο Ραβί Κουμάρ





Τραγικό θάνατο από τα χέρια της μητέρας του βρήκε ένα 6χρονο κωφάλαλο αγόρι στην Ινδία με την 32χρονη γυναίκα να το πετάει σε ποτάμι γεμάτο με κροκόδειλους. Η ίδια, δε, μετά τη σύλληψή της κατηγορεί τον 27χρονο σύζυγό της και πατέρα του παιδιού ότι ήταν αυτός που την υποχρέωσε να το κάνει.

Σύμφωνα με τους Times of India, η βάρβαρη δολοφονία πραγματοποιήθηκε μετά από καβγά που είχαν η 32χρονη Σαβίτρι Κουμάρ με τον 27χρονο Ραβί Κουμάρ, ο οποίος, κατά την ίδια, της ζήτησε επανειλημμένα «πέτα το παιδί».





Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο 27χρονος διαφωνούσε με την απόφαση της 32χρονης να γεννήσει τον 2χρονο Βίνοντ.

Ο τελευταίος και μοιραίος για το αγόρι καβγάς σημειώθηκε την Κυριακή, με την 32χρονη «εκνευρισμένη» να πετάει το παιδί στο ποτάμι με τους κροκόδειλους.


«Φταίει ο σύζυγός μου. Μου έλεγε συνέχεια να αφήσω το παιδί να πεθάνει και ότι το μόνο που κάνει το παιδί είναι να τρώει. Αφού μου το έλεγε συνέχεια, πόσο να αντέξω ακόμα;» φέρεται να είπε στους αστυνομικούς η 32χρονη μετά τη σύλληψή της.


O 6χρονος ΒίνοντΗ 32χρονη μητέρα που έριξε το αγόρι στο ποτάμι με τους κροκόδειλους

Η σορός του μικρού Βίνοντ εντοπίστηκε το πρωί της Κυριακής με δαγκώματα σε όλο του το κορμί ενώ του έλειπε το ένα χέρι, ένδειξη, σύμφωνα με τους αστυνομικούς ότι είχε δεχθεί επίθεση από κροκόδειλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου