Κυριακή, Μαΐου 05, 2024

Άστον Βίλα: Γυναίκα διασώστης έσωσε φίλαθλο της ομάδας που έπαθε ανακοπή στο 4-2 από τον Ολυμπιακό Η Χάιντι Έλιοτ θεωρείται ηρωίδα για τους οπαδούς της αγγλικής ομάδας





Ηρωίδα θεωρείται από τους οπαδούς της Άστον Βίλα η γυναίκα διασώστης που έσωσε οπαδό της ομάδας ο οποίος υπέστη καρδιακή ανακοπή στον θρίαμβο 4-2 του Ολυμπιακού στον πρώτο ημιτελικό του Conference League το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης.

Το επεισόδιο σημειώθηκε στο ημίχρονο του αγώνα με τους οπαδούς της αγγλικής ομάδας να εκκενώνουν τα κάτω καθίσματα της θύρας Holte End του Βίλα Παρκ.


Η ιστορία έγινε γνωστή μετά από ανάρτηση οπαδού στο Χ στην οποία ζητούσε πληροφορίες για τη γυναίκα που έσωσε τη ζωή του φιλάθλου.





Σύμφωνα με την Daily Mail που επικαλείται οπαδούς της αγγλικής ομάδας, η διασώστης λέγεται Χάιντι Έλιοτ και εργάζεται στην East Midlands Ambulance Service.





Οπαδοί της Άστον Βίλα καλούν πλέον την ομάδα να δώσει εισιτήριο διαρκείας στην διασώστη.

«Αυτή ήταν η κόρη μου. Είναι διασώστης στο Λέστερ. Ήμασταν τέσσερις σειρές πάνω από τον φίλαθλο που έπαθε την ανακοπή. Όταν γύρισα το κεφάλι μου την είδα να πηδάει πάνω από τα καθίσματα για να φτάσει στον άνθρωπο» περιέγραψε από την πλευρά του ο πατέρας της Έλιοτ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου