Κυριακή, Μαΐου 05, 2024

Μπραντ Πιτ: Ζει τον έρωτά του με την Ινές ντε Ραμόν στη Σάντα Μπάρμπαρα Εθεάθησαν αγκαλιασμένοι στη βόλτα που έκαναν σε παραλία






Ύστερα από το επεισοδιακό διαζύγιό με την Άντζελίνα Τζολί που τον «τρέχει» ακόμη στα δικαστήρια, ο Μπραντ Πιτ φαίνεται να βρήκε τη γυναίκα της ζωής του, στο πρόσωπο της Ινές ντε Ραμόν. Το ζευγάρι δεν κάνει κοινές εμφανίσεις δημόσια και οι μόνες φωτογραφίες τους μαζί, έρχονται από παπαράτσι που τους ακολουθούν.

Σε κάθε βόλτα τους, ο Χολιγουντιανός σταρ και η σύντροφός του, φαίνονται ερωτευμένοι. Σε νέο βίντεο που κυκλοφόρησε στα διεθνή πρακτορεία, ο Πιτ και η ντε Ραμόν, περπατούν αγκαλιασμένοι σε παραλία της Σάντα Μπάρμπαρα.



Σύμφωνα με το People, το βίντεο και οι φωτογραφίες τους από τη βόλτα στη θάλασσα, είναι από τη Δευτέρα 29 Απριλίου. Ο 60χρονος Πιτ και η 31χρονη σύντροφός του, κρατούν στο χέρι κούπες καφέ και περπατούν, ανταλλάσσοντας και μερικές αγκαλιές κατά τη διάρκεια της βόλτας τους.

Τον περασμένο Φεβρουάριο, μια πηγή από το περιβάλλον της επιχειρηματία δήλωσε στο People ότι ζουν πλέον μαζί, και «τα πάνε πολύ καλά, εκείνη είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ».

Σε άλλη αναφορά, το People επικοινώνησε και με άτομο από το περιβάλλον του Χολιγουντιανού σταρ. Όπως ανέφερε: «Η σχέση τους είναι πολύ σοβαρή. Αυτή είναι η πρώτη κοπέλα του Μπραντ μετά το διαζύγιο. Του αρέσει πάρα πολύ. Μετά το διαζύγιο, έβγαινε ραντεβού, αλλά ποτέ δεν πήρα κάποια στα σοβαρά. Με την Ινές ξαναβρήκε τη σπίθα του. Είναι πραγματικά εκπληκτικό να το βλέπεις. Ο Μπραντ είναι υπέροχος τύπος. Του αξίζει να είναι ευτυχισμένος».




Οι δυο τους συνδέθηκαν για πρώτη φορά τον Νοέμβριο του 2022, όταν τα φλας των παπαράτσι τους εντόπισαν μαζί σε μία συναυλία. Εκείνο το διάστημα, τα δημοσιεύματα τους ήθελαν να βγαίνουν ήδη κάποιους μήνες.

Ποια είναι η Ινές ντε Ραμόν
Η Ινές ντε Ραμόν γεννήθηκε το 1992 στο Νιου Τζέρσεϊ και αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο της Γενεύης το 2013. Έχει πτυχίο στη διοίκηση επιχειρήσεων και από το 2020, είναι επικεφαλής χονδρικής στην εταιρεία «Anita Ko Jewelry», απ' όπου και προμηθεύονται τα κοσμήματά τους διάσημες προσωπικότητες, όπως η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν και η Χέιλι Μπίμπερ.




Είναι η πρώην του Πολ Γουέσλι
Μπορεί οι πελάτισσές της να είναι μερικά από τα διασημότερα ονόματα της ξένης σόουμπιζ, αλλά η Nτε Ραμόν έγινε ευρύτερα γνωστή από τη σχέση που είχε με τον ηθοποιό, Πολ Γουέσλι, πρωταγωνιστή της σειράς «Vampire Diaries». Οι δυο τους άρχισαν να βγαίνουν το 2018 και παντρεύτηκαν, αλλά ο γάμος τους δεν κράτησε για πολύ.


Είναι εκατομμυριούχος
Η Ινές ντε Ραμόν ξεκίνησε να εργάζεται αμέσως μετά το πανεπιστήμιο και μάλιστα σε δουλειές που έφεραν μεγάλο κέρδος.

Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, η καθαρή περιουσία της Ινές ντε Ραμόν υπολογίζεται σε 2 εκατομμύρια δολάρια από το 2021. Όλα δείχνουν ότι η αναγνωρισιμότητα που έλαβε από τον γάμο της με τον Γουέσλι την έχει μετατρέψει σε μία χαμηλών τόνων σελέμπριτι - επιχειρηματία με τα έσοδα από την επιχειρηματική της δραστηριότητα να αυξάνονται ραγδαία.

Ξέρει 5 γλώσσες
Η σύντροφος του Πιτ, εκτός από τις επιχειρήσεις έχει ασχοληθεί και με τις ξένες γλώσσες. Σύμφωνα με πληροφορίες από το προφίλ της στο LinkedIn, μιλά 5 γλώσσες και ίσως να έχει ξεκινήσει την εκμάθηση κι άλλων με τον καιρό. Μπορεί να μιλά και να γράφει στα Αγγλικά, Γαλλικά, Ιταλικά, Γερμανικά και Ισπανικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου