Σάββατο, Μαΐου 04, 2024

Πού κάνουν Πάσχα οι πολιτικοί αρχηγοί...


 

Σάλος με τις “σκηνοθετημένες” Lifestyle εμφανίσεις των πολιτικών αρχηγών στον επιτάφιο: Η “λιτη” εμφάνιση του Μητσοτακη και η “υπερπαραγωγή” Κασσελακη

Μέρες κατάνυξης και εορτασμού και για τους πολιτικούς αρχηγούς που με τις οικογένειές τους βρίσκονται σε διάφορα μέρη της Ελλάδας.


Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μαζί με την οικογένειά του βρίσκεται... στην Τήνο, ενώ αμέσως μετά το Πάσχα ο πρωθυπουργός θα πραγματοποιήσει σειρά περιοδειών στην Αττική και στην περιφέρεια.



Ο Στέφανος Κασσελάκης βρίσκεται στην Κέρκυρα. «Το σχέδιο της κυβέρνησης είναι να κλείσει τα δημόσια πανεπιστήμια στα νησιά ώστε να πάνε σε ιδιωτικές σχολές στα αστικά κέντρα», επανέλαβε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος το μεσημέρι επισκέφθηκε το Αχίλλειο πριν παρακολουθήσει την περιφορά του Επιταφίου της Μητρόπολης. Επίσης, συναντήθηκε με τον περιφερειάρχη αλλά και τον Δήμαρχο του νησιού. Τη Δευτέρα του Πάσχα θα επισκεφτεί τους Παξούς.





«Εντός των τειχών» παραμένει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης. Παρέστη την Ακολουθία του Επιταφίου Θρήνου στον Ιερό Ναό Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού στο Αιγάλεω και το Μ. Σάββατο θα παραστεί στην Ακολουθία της Αναστάσεως στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αθηνών. Την Τρίτη του Πάσχα θα επισκεφτεί τη Σέριφο και στη συνέχεια ξεκινά περιοδεία στην Κρήτη.


Από την άλλη, ο Δημήτρης Κουτσούμπας επέλεξε την ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Λαμία, όπου αναμένεται να κάνει ολιγοήμερες διακοπές.


Στην Θεσσαλονίκη θα βρίσκεται το Πάσχα ο Κυριάκος Βελόπουλος. Στο Κιλκίς ο Δημήτρης Νατσιός και στην Καλαμάτα ο Αλέξης Χαρίτσης.



Επιταφιος 2024. Ο πρωθυπουργός στην Τήνο και ο αρχηγος της αξιωματικης αντιπολίτευσης στην Κερκυρα.


Ο Κυριακος Μητσοτακης χωρίς γραβάτα και με ένα λιτό κεράκι με ένα μικρό χαρτονάκι πάνω της για μην λερωθεί με το κερι και ο Στεφανος Κασσελακης με γραβάτα και κερι με πλαστικο κυπελλάκι.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου