Πέμπτη, Μαΐου 02, 2024

Πριν τις ευρωεκλογές άρχισαν να ζητάνε το «κεφάλι» του Ανδρουλάκη





«Αν το ΠΑΣΟΚ βγει τρίτο κόμμα, ο Ανδρουλάκης να θέσει τον εαυτό του στην κρίση του κόμματος και των οργάνων»

Από νωρίς άρχισαν τα όργανα στο ΠΑΣΟΚ, καθώς έχουν βέβαιη την τρίτη θέση στις ευρωεκλογές και πλέον η καρέκλα του Νίκου Ανδρουλάκη τρίζει επικίνδυνα.

Στο εσωτερικό του κόμματος ήδη έχουν αρχίσει οι γκρίνιες. Ενδεικτικά της κατάστασης που επικρατεί είναι τα όσα είπε η Βάσια Αναστασίου, γραμματέας Επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ.

Μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινή Ζώνη» του Αction24, για το ενδεχόμενο να μην πετύχει τους στόχους του το κόμμα είπε χαρακτηριστικά: «Αν το ΠΑΣΟΚ βγει τρίτο κόμμα, ο κ. Ανδρουλάκης να θέσει τον εαυτό του στην κρίση του κόμματος και των οργάνων»!

Και μπορεί να συμπλήρωσε πως και η ίδια αυτό θα έκανε στη θέση του, αλλά το συμπέρασμα είναι πως αμφισβητείται και η τακτική που έχει ακολουθήσει και η ίδια η θέση του.

Όπως εξήγησε η κ. Αναστασίου, σύμφωνα με τους στόχους που έχει θέσει και ο ίδιος ο Νίκος Ανδρουλάκης, η τρίτη θέση θα είναι αποτυχία.

Σε αυτή την περίπτωση, είπε πως το ΠΑΣΟΚ θα κινηθεί σε επίπεδο οργάνων για να παρθούν οι ανάλογες αποφάσεις. Θεώρησε ότι και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα κάνει την πιο σωστή επιλογή για το ΠΑΣΟΚ, «γιατί δεν κινείται προσωπικά, αλλά βάζει το κόμμα πάνω από τον εαυτό του».


















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου